به وبلاگ اخبار به روز کشتی خوش آمديد

عضويت در وبلاگ
منوي اصلي
صفحه نخست
پست الکترونيک
آرشيو مطالب
فهرست مطالب وبلاگ
پروفایل
موضوعات
خوش و بش گادیسوف کشتی گیر داماش صدرا با رضا یزدانی به روایت تصویر
زانوی یزدانی با موفقیت جراحی شد
پاداشی ناچیز و تحقیرآمیز محمد بنا دیگر بر نمی‌‎گردد!
مربیان کشتی و وزنه‌برداری در راه پیوستن به کشورهای رقیب!
آغاز مذاکرات برای فعاليت کشتی دختران در ايران
يزداني در گفتگو با آريا:آسيب ديدگي ام به زودي رفع مي شود/هفته آینده عمل جراحي مي‌كنم
منصور برزگر:چرا فقط پول را خرج فوتبال بی‌آبرو می‌کنید/بنا امپراتوری روسیه را نابود کرد
تهران ميزبان جام جهاني کشتي آزاد و فرنگي
رمز موفقیت محمد بنا در گفتگو با اهالی کشتی
فردین معصومی در گفتگو با آریا:در فکر بازگشت به تیم ملی هستم
گزارش تصویری/ مسابقات قهرمانی کشتی نوجوانان جهان
تقدیر از افتخار آفرینان المپیک لندن (گزارش تصویری)
بنا: ۱۰ سال است دخترم را ندیده‌ام
حمله خداداد عزیزی به محمد بنا
گفت‌وگو با رضا يزداني/قبل از عمل پایش
حضور ملی پوشان کشتی آزاد در ضیافت علیرضا حیدری
برنامه مسابقات قهرمانی کشور ورقابتهای بین المللی داخلی اعلام شد
كشتي‌گيران المپيكي چقدر جايزه گرفتند؟
نگاهی به عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در المپیک 2012 لندن
گزارش آسوشیتدپرس از کشتی المپیک لندن: ایران پایان‌دهنده‌ی سلطه روسیه در آینده نزدیک
استقبال مردم ملایر از نایب قهرمان المپیک صادق گودرزی: به دنبال مدال طلای جهان هستم
ظلمی که رسانه ها به ورزش کشتی می کنند
اشنایی با قهرمانان کشتی ازاد المپیک 2012
آلبوم عکس های زیبا از اسطوره کشتی فرنگی "حمید سوریان"
عكسهاي بسيار زيبا از كشتي زنان
عکس های زیبای کشتی
امضای طومار 8.5 متری در حمایت از یزدانی
آموزش کشتی
اضافات

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 34
تعداد نظرات : 13
تعداد آنلاین : 1

آخرین مطالب
طراح قالب

Template By: NazTarin.Com

تبلیغات

جردن باروز به ركورد 48 مبارزه بدون شكست در ميادين بين المللي دست يافت

           رکوردی مختص به جردن باروفس

 

                            http://radnews.ir/Management/NewsFiles/Images/2069.jpeg

                                        http://radnews.ir/ThumbnailHandler.ashx?ns=2073&width=260

                        http://multimedia.mehrnews.com/Larg1/1391/12/03/IMG20174537.jpg

جردن باروز به ركورد 48 مبارزه بدون شكست در ميادين بين المللي دست يافت

وي پس از جام جهاني تهران، در جام مدويد هم با 5 پيروزي به مقام قهرماني رسيد

باروز مدال طلاي خود در اين رقابت ها را از سايتي يف دريافت كرد

وي با اين موفقيت به عنوان كشتي گير برتر هفته امريكا برگزيده شد

جردن باروز دارنده مدال هاي طلاي وزن 74 كيلوگرم جهان در سال 2011 و المپيك 2012 از امريكا، كه جام جهاني 2013 تهران را بدون شكست به پايان رسانده بود، يك هفته بعد از آن، با 5 پيروزي ديگر، ركورد بدون شكست ماندن در رقابت هاي بين المللي خود را به 48 مبارزه رساند.
به گزارش سايت اخبار كشتي ايران
باروز كه در تهران 5 بار براي تيم امريكا روي تشك آمد و در مسابقه تيمي مقابل ايران نيز عزت اله اكبري جايگزين صادق گودرزي را شكست داد، در بلاروس 5 بار روي تشك رفت كه با 5 پيروزي همراه بود تا اين قهرمان سياه پوست و با هوش امريكايي همچنان شكست ناپذير باقي بماند.

باروز در جام مدويد، ابتدا كولت اسپانسلر از امريكا را شكست داد، در دور دوم آبلايخان مورسولتانوف از قزاقستان را مغلوب كرد، در دور سوم از سد آندري ناگورناي از اوكراين گذشت ، در دور چهارم ماگومد زوباريوف از روسيه را برد تا به فينال راه يابد.

وي در فينال نيز موفق شد ديميتري روچنياك از اوكراين را مغلوب و به مدال طلا دست يابد.

با اين حساب باروز كه پس از المپيك 2012 در هيچ مسابقه رسمي به ميدان نرفته بود، در 2 هفته اخبر در جام هاي جهاني و مدويد به 10 پيروزي ديگر در سطح بين المللي دست يافت تا نخستين مرحله از آماده سازي خود براي شركت در قهرماني سال 2013 جهان را با موفقيت پشت سر بگذارد.

جالب است كه مدال طلاي باروز روي سكوي نخست را بوايسا سايتي يف ستاره كشتي آزاد روسيه در وزن 74 كيلوگرم كه 3 مدال طلاي المپيك را در كارنامه خود دارد به وي اهدا كرد.

باروز با اين موفقيت از سوي سايت اختصاصي فدراسيون كشتي امريكا به عنوان كشتي گير برتر هفته امريكا برگزيده شد.

 

[+] نوشته شده توسط amir در دو شنبه 28 اسفند 1398برچسب:, در ساعت 22:10 | |
فردين معصومی: تغییر ملیت میدهم!
   
فردين معصومی: فكر كنم بايد تغییر ملیت دهم!

فردین معصومی گفت: کنار گذاشته شدنم از تیم ملی کشتی آزاد به هیچ وجه دلایل فنی نداشت بلکه غرض ورزی شخصی رسول خادم در این بین دخیل بود.

 فردین معصومی در گفت و گو با تسنیم، اظهار داشت: به خاطر مسابقات جام جهانی کشتی تهران مدتی سکوت کردم تا در صورت نتیجه نگرفتن ملی پوشان، مرا عامل شکست های احتمالی قلمداد نکنند که خوشبختانه تیم ما قهرمان شد و نتیجه بسیار خوبی هم گرفت.
 
وی در پاسخ به این سوال که چرا به اردوی تیم ملی کشتی آزاد دعوت نمی شوید، عنوان کرد: بعضی ها تمایل به حضورم ندارند. حتی مدتی است تمریناتم را رها کردم و تصمیم گرفتم کمی عاقلانه تر در این خصوص بیندیشیم. فکر می کنم برای ادامه دوران قهرمانی ام باید تغییر ملیت بدهم. تصورم بر این است خادم به هیچ وجه تمایلی برای حضور من در تیم ملی ندارد.
 
 
دارنده مدال برنز جهان ادامه داد: در همه جای دنیا چارچوب های خاصی برای انتخاب نفرات ملی پوش حاکم است. وقتی من دارنده مدال المپیک را با اقتدار و با نتیجه 7 بر یک شکست می دهم چرا به جای اردوی تیم ملی باید روانه خانه شوم؟ اگر آنها دنبال پشتوانه سازی هستند مرا نگه دارند و در کنار من از دو جوان دیگر هم استفاده کنند اما اینکه حق مسلم من را بگیرند و به دیگری بدهند به هیچ وجه عادلانه و انسانی نیست.
 
معصومی خاطرنشان کرد: قبل از مسابقات المپیک در انتخابی درون اردویی به کمیل قاسمی باختم و بدون هیچ اعتراض و حرف و حدیثی کنار رفتم تا آن شخصی که شایسته است به المپیک برود اما امروز توقع داشتم وقتی نفر سوم المپیک را شکست می دهم حداقل به اردو دعوت شوم. احساسم این است که مباحث فنی در کار نیست و در این میان غرض ورزی شخصی نقش پررنگی دارد. مسئله رسول خادم با من بحث ثامن الحجج سبزوار است، نمی خواهم بیش از این مسئله را باز کنم فقط او را به خدا واگذار می کنم.
 
دارنده 5 مدال طلای آسیا تصریح کرد: چطور ممکن است تا روزهای پایانی حسن طهماسبی و جعفر شمس در اردوی آماده سازی باشند اما به یکباره امیر گنجی، حامد تاتاری و کشتی گیران دیگری سر از لیست نهایی در بیاورند؟ بعضی ها که چندین و چند سال از کشتی دور بوده اند چگونه امروز فرصت حضور در جام جهانی را پیدا کرده اند؟
 
معصومی در ادامه به تسنیم گفت: در حضور مدیرکل ورزش استان گیلان از خطیب قول گرفتم که حداقل حقم را به من بدهند او هم قول داد که پیگیر کار من باشد اما وقتی با وی تماس گرفتم تا علت دعوت نشدنم را به اردو جویا شوم در کمال ناباوری مدعی شد در فدراسیون کشتی هیچ کاره است. او با این بدقولی و خلف وعده مسیر زندگی مرا تغییر داد.
 
عضو پیشین تیم ملی کشتی آزاد در پایان اظهار داشت: با چند کشور رایزنی های لازم را انجام داده ام و تصمیم دارم به زودی برای ادامه کشتی از ایران به کشور دیگری بروم و برای کشور دیگری کشتی بگیرم. هدف اصلی من نیز بازی های آسیایی کره جنوبی و رقابت های جهانی مجارستان خواهد بود که تصور می کنم تا آن موقع مشکل خاصی نداشته باشم و بتوانم تیم جدیدم را همراهی کنم.
[+] نوشته شده توسط amir در چهار شنبه 23 اسفند 1398برچسب:, در ساعت 21:13 | |
باروفس: جام جهانی کشتی تهران بهترین مسابقاتی بود که تاکنون دیده بودم

باروفس: جام جهانی کشتی تهران بهترین مسابقاتی بود که تاکنون دیده بودم

تهران - جردن باروفس قهرمان المپیکی کشتی آمریکا که به همراه تیم کشورش در مسابقات جام جهانی تهران شرکت کرده بود، درباره تجربه خود ازاین رقابت هاگفت:بهترین مسابقاتی بود که تاکنون دیده ام.

 

این کشتی گیرآمریکایی درگفت و گو با خبرگزاری اسوشیتدپرس اظهار کرد : بسیار عالی و دلپذیر بود.شایدازنظرحمایت تماشاگران و هیجانی که داشت، بهترین مسابقات کشتی بود که تاکنون دیده ام. روی تشک همه ما با هم رقیب بودیم اما با این تصمیم کمیته بین المللی المپیک، در خارج از تشک همه با هم متحد شده بودیم.


اوکه به گمان برخی شاید هم بهترین کشتی گیر جهان باشد با سخت کوشی سعی می کند ازاین شهرت خود برای حفظ کشتی در المپیک بهره بگیرد.


باروفس هم به جمع کسانی پیوسته که تلاش می کنند جلوی حذف کشتی رااز المپیک 2020 بگیرند.


وی دراین راستا سخنرانی ها ومصاحبه های بی شماری انجام داده و بیش از 70 هزار نفر صفحه توئیتر او را با نام ˈهمه آنچه من می بینم طلا استˈ دنبال می کنند.


باروفس دراین باره گفت:من فقط هرکاری از دستم برمی آید انجام می دهم تا تصمیم به حذف کشتی از المپیک در کانون توجه قرار بگیرد. در فرهنگ ما آمریکایی ها، مسائل بعد از یکی دو هفته به دست فراموشی سپرده می شوند. ما باید به تلاش خود در بین مردم ادامه دهیم.


جامعه کشتی دنیا پس ازاعلام تصمیم کمیته بین المللی المپیک مبنی برحذف این رشته از بازی های 2020بسیج شده اند وازآن زمان تا کنون اتفاقات متعددی افتاده است از جمله اینکه رافائل مارتینتی از ریاست فیلا برکنارشده و جایش را به طور موقت نناد لالوویچ صربستانی گرفته است.


آمریکا نیزکمیته ویژه ای را متشکل از شخصیت های برجسته کشتی این کشورمانند باروفس تشکیل داده است.


باروفس معتقد است، کشتی که از دوران باستان همواره یک ورزش المپیکی بوده است، می تواند برای سازگاری بادوران مدرن ازبرخی ترفندهای جدی استفاده کندمثل تغییردرقوانین کشتی فرنگی. به اعتقاداومسابقات کشتی فرنگی به دلیل اینکه کشتی گیران درآن اجازه گرفتن پای حریف را ندارند، خسته کننده است.


او همچنین پیشنهاد داده است که زمان مسابقات کشتی از سه مدت 2 دقیقه ای به یک مدت 5 دقیقه ای تغییرکندو علاوه برآن قانون وقت اضافه و کلینچ نیز مورد بررسی قرار گیرد. این دو قانون به کشتی گیر مهاجم امتیاز بزرگی می دهد.


باروفس گفت:قطعا باید این ورزش را دگرگون کنیم.برخی تغییرات درقوانین آن رامهیج ترمی کند. سخت است اما مردم می خواهند تحرک بیشتری ببینند و شاهد امتیازهای بیشتری باشند.

[+] نوشته شده توسط amir در چهار شنبه 23 اسفند 1398برچسب:, در ساعت 13:31 | |
تصاویر جام جهانی

 
 
 
 

 

[+] نوشته شده توسط amir در سه شنبه 22 اسفند 1398برچسب:, در ساعت 22:46 | |
جام جهاني کشتي آزاد|غافلگيري آمريکا از عدم حضور گودرزي

جام جهاني کشتي آزاد|غافلگيري آمريکا از عدم حضور گودرزي
 
با قرار نگرفتن صادق گودرزي در ترکيب تيم ملي کشتي آزاد ايران، آمريکايي ها غافلگير شدند.

در حالي که زکي جونز سرمربي تيم ملي کشتي آمريکا در حين رقابت گودرزي با کشتي گير گرجستاني از طريق تلويزيون نکاتي را به باروس، حريف کشتي گير کشورمان گوشزد مي کرد و تا آخرين لحظات هنگام ورود وي به سالن نيز نکاتي را به باروس مي گفت، اما کادر فني تيم ملي کشتي آزاد ايران از گودرزي در ترکيب تيم مقابل آمريکا استفاده نکردند.

کادر فني تيم ملي کشتي آمريکا روي کشتي باروس با صادق گودرزي حساب کرده بودند که با قرار نگرفتن وي در ترکيب تيم به نظر مي رسد غافلگير شده باشند.

* با ورود تيم آمريکا با سالن تماشاگران به شدت سرو صدا به پا کردند و با سر دادن شعار «ايراني با غيرت» خواهان پيروزي کشتي گيران کشورمان مقابل حريف شدند.

 

[+] نوشته شده توسط amir در سه شنبه 22 اسفند 1391برچسب:, در ساعت 22:15 | |
حاشیه های اهدای مدال جام جهانی کشتی تهران

حاشیه های اهدای مدال جام جهانی کشتی تهران

احمدی نژاد با همه آمریکایی ها دست داد و عکس یادگاری انداخت، روس ها را نگاه هم نکرد!/ عدم حضور نمایندگان فیلا در مراسم اهدای مدال! + فیلم و عکس
عدم حضور نمایندگان فیلا در مراسم اهدای مدال، این مراسم را کاملا ایرانی کرده بود. اهدای مدال برنز تیم کشتی آمریکا توسط وزیر اقتصاد هم از جمله حاشیه های جام جهانی کشتی آزاد بود.


دیدار فینال جام جهانی کشتی آزاد بین ایران و روسیه، در پایان با نتیجه ۶ بر ۱ به نفع ایران تمام شد و تیم کشتی کشورمان با این نتیجه قهرمان جهان شد.

به گزارش انتخاب ورزشی ، از جمله حاشیه های مراسم اهدای مدال این رقابتها حضور محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور اسلامی ایران در مراسم اختتامیه جام جهانی کشتی آزاد در ورزشگاه ۱۲ هزار نفری آزادی و حضور در مراسم اهدای مدال‌ بود.

* در حال که راس ساعت ۱۷:۴۰ خبرگزاری ایسنا از حضور احمدی نژاد در مجموعه ورزشی آزادی خبر داد، رییس جمهور دقیقاً لحظات سخت و پرمشکل پیروزی صادق گودرزی که راس ساعت ۱۸ و ۱۸ دقیقه بود، یکباره وارد ورزشگاه شد و مردم همزمان با پیروزی او، با ورود احمدی نژاد مواجه شدند. به گزارش انتخاب ؛ این در حالی است که برخی خبرنگاران مستقر در ورزشگاه گزارش داده اند که احمدی نژاد از نیم ساعت پیش داخل مجموعه ورزشی بوده و قصد داشته دقیقاً در لحظه ای مناسب وارد ورزشگاه شود.

*  رئیس جمهور در جمع کشتی گیران در پاویون ورزشگاه آزادی با اشاره به حذف ورزش کشتی از بین ورزش‌های المپیکی گفت: این به این دلیل است که برخی از کشورها که بر سر کار هستند می‌خواهند بدون زحمت قله‌ها را فتح کنند و البته من فکر نمی‌کنم که موفق شوند.

*در این مراسم علاوه بر رئیس جمهور، محمد عباسی وزیر ورزش، شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد، بهروز مرادی معاون برنامه‌ریزی و وزارت راهبردی و اسد‌الله عباسی وزیر کار، تعاون و رفاه، غلامحسین الهام سخنگوی دولت حضور داشتند.
*وزیر اقتصاد گردن آویز برنز را به تیم کشتی آمریکا اهدا کرد و وزیر ورزش و جوانان نیز مدال نقره را بر گردن تیم کشتی روسیه انداخت.

* شلوغی مقابل جایگاه اهدا جام آنقدر زیاد بود که تیم های روسیه و آمریکا مدال هایشان را در سکوت و بی نظمی خاصی دریافت کردند و برخی ها از آنها با تعجب به این مراسم نگاه می کردند.

* رسول خادم سرمربی تیم ملی کشتی آزاد هنگام اهدا جام قهرمانی به ایران بر روی سکو حضور نداشت.

*از نکات جالب توجه این مراسم عدم حضور هیچکدام از نمایندگان فیلا در مراسم اهدای مدال جام جهانی کشتی بود! که این مراسم را کاملا ایرانی کرده بود.
*هنگامی که از احمدی نژاد خواسته شد تا مدال طلای تیم ایران را به گردن اعضای تیم اندازد وی از پیشکسوتان کشتی ایران دعوت کرد تا این اقدام را انجام دهند.
*رئیس جمهور جام قهرمانی را به تیم ملی کشتی اهدا کرد.

* وزیر ورزش درخصوص میزان پاداش قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی کشورمان گفت: به پاس افتخار آفرینی کشتی گیران به هر یک از آنها پاداشی تا مبلغ ۳۰ میلیون تومان به آزادکاران به دلیل قهرمانی و تا ۲۰ میلیون تومان به فرنگی به دلیل نایب قهرمانی به صلاحدید کادر فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی اختصاص خواهد یافت.

* احمدی نژاد در پایان به همراه تیم ملی کشتی آمریکا عکس یادگاری انداخت این در حالی بود که وی به سمت جایگاه روسیه نرفت.

 

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 19 اسفند 1398برچسب:, در ساعت 23:20 | |
کری‌خوانی رضا یزدانی برای حریف آمریکایی!بازگشت به کشتی در جام تختی

ملی پوش ۹۶ کیلوگرم ایران که در المپیک لندن مصدوم شد تمرینات تخصصی خود را از سال جدید آغاز خواهد کرد.
کری‌خوانی رضا یزدانی برای حریف آمریکایی!
رضا یزدانی کشتی اظهار کرد: خدا را شکر مصدومیتم در حال برطرف شدن است و اگر پایم مشکل خاصی نداشته باشد تمرینات تخصصی خود را از سال جدید شروع می‌کنم و آماده حضور در مسابقه ها خواهم شد.

وی درباره حضورش دررقابتهای تختی و انتخابی تیم ملی گفت: باید ببینم پایم چقدر می‌تواند فشار تمرینات را تحمل کند اما تا دو ماه آینده می‌توانم در رقابتها شرکت کنم و حاضرم به صلاحدید کادر فنی در هر مسابقه ای کشتی بگیرم.

یزدانی همچنین درباره اظهارات جک وارنر(ملی پوش آمریکا) که خود را آماده رقابت با یزدانی دانسته بود، تصریح کرد: اگر مصدومیتم برطرف شود فکر نکنم وارنر دوست داشته باشد با من کشتی بگیرد، چون در مسابقه آخرم با او به شکل تحقیرآمیزی شکستش دادم. البته وارنر چون مدال المپیک گرفته اعتماد به نفس پیدا کرده و فکر می‌کند می‌تواند در مقابل من پیروز شود اما دفعه بعد که با او کشتی بگیرم از تمایل به کشتی گرفتن با من منصرف خواهد شد! امیدوارم در مسابقات جهانی مجارستان حضور داشته باشم و با وارنر کشتی بگیرم تا حساب کار دستش بیاید!

وی در ادامه درباره رقابتهای جام جهانی تهران و قهرمان کشتی آزاد ایران گفت: خدا را شکر با این که بعضی از نفرات جابجا شده بودند اما بچه ها به خوبی کشتی گرفتند و خوشبختانه ایران قهرمان شد. در وزن من هم حامد تاتاری و امیر عباس مرادی گنجی کشتی های بسیار خوبی گرفتند هر چند رقبای اصلی جهانی به خصوص روسها حضور نداشتند ولی کشتی های این دو نفر بسیار امیدوار کننده بود.

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 19 اسفند 1398برچسب:, در ساعت 22:45 | |
خوش و بش گادیسوف کشتی گیر داماش صدرا با رضا یزدانی به روایت تصویر

خوش و بش گادیسوف کشتی گیر داماش صدرا با رضا یزدانی به روایت تصویر

گادیسوف پس از آخرین کشتی خود و شکست حریف ماهانی به سمت یزدانی رفت.

مرحله نهایی لیگ برتر کشتی آزاد در حالی دیروز برگزار شد که پس از کسب مقام سوم توسط تیم داماش صدرابابل، عبدالسلام گادیسوف قهرمان روس و عضو تیم کشتی داماش صدار پس از آخرین کشتی خود در مقابل حریف اصفهانی و شکست وی، به سوی رضا یزدانی رفت و با وی  به خوش و بش پرداخت.
گادیسوف که در دیدار نیمه نهایی لیگ برتر و در ترکیب تیم داماش صدرا بابل از سد عباس طحان از پرسپولیس جویبار گذشته بود، در دیدار رده بندی نیز از سد جعفر دلیری از فولاد ماهان اصفهان گذشت.
گادیسوف پس از پیروزی مقابل دلیری به سمت رضا یزدانی آزادکار وزن 96 کیلوگرم کشورمان رفت  و به خوش وبش با وی پرداخت. سپس یزدانی به همراه این کشتی گیر روس و قهرمان اروپا به سمت تماشاگران حاضر در سالن رفتند که هواداران کشتی این دو  آزادکار را تشویق کردند.
رضا یزدانی در رقابتهای المپیک 2012 لندن از سد عبدالسلام گادیسوف روس گذشته بود.

 

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 19 اسفند 1398برچسب:, در ساعت 22:41 | |
زانوی یزدانی با موفقیت جراحی شد

ورزش > کشتی- همشهری آنلاین:
جراحی رباط صلیبی زانوی قهرمان کشتی آزاد کشورمان در وزن 96 کیلوگرم با موفقیت کامل در بیمارستان اختر انجام شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، صبح روز دوشنبه (20 شهریور ماه جاری)، دکتر سهراب کیهانی در بیمارستان اختر عمل جراحی رباط صلیبی و ترمیم بافت‌های آسیب دیده زانوی رضا یزدانی، کشتی‌گیر آزادکار ارزنده کشورمان را با بهترین تکنولوژی درمانی انجام داد.

دکتر کیهانی ضمن اعلام این خبر ابراز امیدواری کرد که رضا یزدانی طی ماه‌های آتی با به دست آوردن سلامت کامل خود بار دیگر در میادین کشتی حضور یافته و برای ورزش ایران کسب افتخار کند.

فدراسیون کشتی با هماهنگی صورت گرفته توسط مدیریت تیم‌های ملی و امور فنی، امور مربوط به عمل جراحی آزادکار شایسته وزن 96 کیلوگرم کشورمان را انجام داد.

زانوی رضا یزدانی در جریان برگزاری المپیک 2012 لندن و در حین انجام مسابقه نیمه نهایی با حریف اوکراینی دچار این آسیب‌دیدگی شد و این کشتی‌گیر کشورمان که از شانس‌های اصلی تیم ملی کشتی آزاد برای کسب مدال طلا بود، از رسیدن به فینال و دستیابی به این مدال بازماند.

رضا یزدانی دارنده مدال طلا و دو مدال برنز جهان می‌باشد.


[+] نوشته شده توسط amir در سه شنبه 21 شهريور 1398برچسب:زانوی یزدانی با موفقیت جراحی شد , در ساعت 13:29 | |
معرفی قهرمانان المپیک{کشتی آزاد}

6۰ کیلوگرم:طغرل عسگرف

ASGAROV Toghrul

کشتی گر ۱۹ ساله ذربایجان با قدی حدود ۱۷۲ سانتی متر قهرمان المپیک شد

حرفه این کشتی گیر فقط کشتی میباشد بعلاوه کشتی درس هم میخواند

طغرل در باشگاه نفچی باکو زیر نظر زینلف تمرین میکند.

۶۶ کیلوگرم:تاشیوهیرو یونمیتسو

این کشتی گیر ۲۶ ساله اهل فوجیوشیداست

این کشتی گیر زیر نظر هیرونیچی در مدرسه ورزش سلف دفنس تمرین میکند

 

۷۴ کیلوگرم:ارنست باروفس

BURROUGHS Jordan Ernest

این کشتی گیر ۲۴ ساله و با قد ۱۷۳ سانتی متر اهل کامدن امریکاست.

دانشجوی رشته جامعه شناسی در دانشگاه نبراسکاست.

این کشتی گیر در باشگاه کشتی بچه های سانکیست زیر نظر مارک منینگ و برایان اشنایدر تمرین

میکند.

۸۴ کیلوگرم:شریف شریفف

SHARIFOV Sharif

این کشتی گیر ۲۳ ساله اهل داغستان روسیه است.

یک طلا و یک برنز مسابقات جهانی را در کارنامه دارد.همچنین در رقابتهای اروپایی هم نقره و برنز را در کارنامه خود دارد.

این کشتی گیر در باشگاه اتاسپورت باکو زیر نظر انور گادژیف تمرین میکند. 

۹۶کیلوگرم:استفان وارنر

VARNER Jacob Stephen

این کشتی گیر ۲۵ ساله امریکا اهل باکرس فایلد میباشد.

این کشتی گیر دانشجوی رشته حقوق و جرم شناسی میباشد.

از سال ۲۰۰۵ زیر نظر کائل ساندرسون در باشگاه کشتی لیتانی لیون تمرین میکند.

۱۲۰ کیلوگرم:ارتور تایمازف

TAYMAZOV Artur

کشتی گیر ۳۳ ساله روسی الاصل با ۱۷۵ سانتی متر قد مدال طلا را برای ازبکها بدست اورد.

سه مدال طلا و یک نقره المپیک را در کارنامه دارد.همچنین دو مدال طلا و نقره جهانی در کارنامه این کشتی گیر دیده میشود.طلای بازیهای اسیایی را هم دارد.

این کشتی که دارای دو فرزند میباشد علاقه زیادی به شنا و مطالعه دارد.

در باشگاه دینامو تاشکند زیر نظر سلیم عبدو ولیف و اخرول رازیف تمرین میکند.

در سال ۲۰۰۶ ورزشکار سال ازبکستان معرفی شد.

او ابتدا وزنه بردار بود.بعد از افتتاح باشگاه کشتی در روستای این کشتی گیر ،وارد سالن کشتی شد

و شروع به تمرین کرد.

 

[+] نوشته شده توسط amir در جمعه 17 شهريور 1391برچسب:معرفی قهرمانان المپیک{کشتی آزاد}, در ساعت 1:10 | |
كشتي‌گيران المپيكي چقدر جايزه گرفتند؟

كشتي‌گيران مدال آور المپيكي با دريافت هدايايي از سوي مسوولان شهرستان‌ها و استان‌هاي خود مورد تقدير قرار گرفتند.
به گزارش ايسنا، در شهرستان جويبار مازندران با برگزاري مراسمي از كميل قاسمي كه نشان برنز وزن 120 كيلوگرم المپيك را از آن خود كرد، با اهداي يك واحد تجاري، 15 سكه طلا و 15 ميليون تومان وجه نقد تقدير شد.

همچنين مسوولان مازندران با اهداي يك قطعه زمين، پنج عدد سكه و مبلغ 6 ميليون تومان از مسعود اسماعيل پور ديگر آزادكار جويباري كه در المپيك مدال نگرفت تشكر كردند. رضا يزداني، كاپيتان تيم ملي كشتي آزاد كه براي درمان آسيب ديدگي‌ خود به تهران سفر كرده بود، در اين مراسم حضور نداشت.
در شهرستان آمل نيز از قاسم رضايي دارنده مدال طلاي المپيك با اهداي يك واحد تجاري، يك واحد مسكوني و مبالغي در حدود 200 تا 250 ميليون تومان قدرداني كردند.
در ادامه اين تقديرها در شهرستان قزوين، مسوولان اين شهرستان مبلغ 60 ميليون تومان و يك دستگاه خودرو ام وي ام به احسان لشگري برنده نشان برنز در وزن 84 كيلوگرم كشتي آزاد، هديه كردند.
در اين ميان مسوولان استان همدان تا به حال با اهداي تنها يك سكه از صادق گودرزي قدرداني كردند تا تعجب همگان را برانگيزند. اين يك سكه را هم فرماندار ملاير به بهترين آزادكار ايران در المپيك داده است. البته مسوولان شهرستان‌هاي قزوين و جويبار بهتر از همداني‌ها در استقبال از كشتي‌گير ملايري عمل كرده‌اند و در يك حركت تحسين برانگيز به ترتيب با اهداي پنج و سه سكه مرد نقره‌اي كشتي آزاد را مورد تقدير قرار داده‌اند.
البته در شيراز، وضعيت اميد نوروزي قهرمان وزن 60 كيلوگرم كشتي فرنگي المپيك بدتر از صادق گودرزي است. در شيراز، هنوز مراسمي براي تقدير از اميد نوروزي كه دومين نشان طلاي المپيك ايران را به دست آورد، برگزار نشده است و هدايايي نيز از سوي مسوولان اين شهرستان به وي اهدا نشده است. انبوهي از وعده ها، تنها چيزي است كه به دست نوروزي رسيده است!
حميد سوريان اولين طلايي ورزش ايران نيز از مسوولان شهر ري جوايز نقدي متعددي گرفت كه همه آنها را به زلزله زدگان آذربايجان شرقي اهدا كرد. كمیته استقبال و تجلیل از حمید سوریان 14 سكه، شهرداری و شورای شهر ری 50 میلیون ریال، شهرداری و شورای شهر باقرشهر 30 میلیون ریال، يك شركت تجاري 100 میلیون ریال، مجمع امور صنفی شهرستان ری 20 میلیون ریال و اداره ورزش و جوانان ری سه سكه طلا به حمید سوریان اهدا كردند.
چيزي كه مشخص است، اينكه گودرزي و نوروزي همچنان چشم انتظار مسوولان استاني خود هستند.
[+] نوشته شده توسط amir در پنج شنبه 16 شهريور 1391برچسب:كشتي‌گيران المپيكي چقدر جايزه گرفتند؟ , در ساعت 13:23 | |
ظلمی که رسانه ها به ورزش کشتی می کنند

 همه شاهد بودیم که در ایام افتخار آفرینی قهرمانان ما در المپیک لندن، رسانه های مختلف به مقایسه رشته های ورزشی مثل کشتی، وزنه برداری و دو و میدانی با فوتبال پرداختند. آنها از طریق این مقایسه تلاش داشتند تا اعتراض خود را نسبت به فوتبال که سال هاست هیچ افتخاری برای مردم کسب نکرده است نشان دهند و مسئولین را به سرمایه گذاری در رشته های غیرفوتبالی تشویق کنند.

شاید یک هفته ای از المپیک لندن نگذشت که همان رسانه ها، بخش اعظم پتانسیل خبری خود را به حواشی فوتبال اختصاص دادند. حاشیه سازی فوتبالیست ها، تماشاگران، داوران و مربیان و جدال های غیراخلاقی همیشگی فوتبال دوباره به تیتر یک همین رسانه ها تبدیل شد.

خبرگزاری فارس

بعضی تیترهای رسانه ها در ایام افتخارآفرینی ورزشکاران در پارالمپیک

خبر ورزشی

بعضی تیترهای رسانه ها در ایام افتخارآفرینی ورزشکاران در پارالمپیک

اگر رفتارهای روزمره یک فوتبالیست در رسانه های خبری ما منعکس نمی شد، آیا کسی اصلا توجهی به آن فوتبالیست داشت؟ اگر اتفاقات لیگ برتر فوتبال لحظه به لحظه در رسانه های ما منعکس نمی شد آیا مردم توجهی به این لیگ داشتند؟

خب قطعا بین توجه مردم به یک سوژه و توجه رسانه ها به آن سوژه رابطه متقابل وجود دارد و رسانه ها به دنبال اخباری هستند که مردم خواهان آن هستند. اما یادمان نرود که رسانه ها نقش فوق العاده ای در برجسته سازی بعضی وقایع نسبت به سایر وقایع دارند.

اگر در دنیا ورزش فوتبال اینچنین مورد توجه رسانه ها قرار نمی گرفت، قطعا ورزشگاه ها پر از تماشاگر نمی شد و سطح قیمت یک بازیکن فوتبال اینقدر بالا نمی رفت.

خب در کشور خودمان هم فوتبال با فاصله ی بسیار زیادی در صدر توجه رسانه ها قرار دارد و حتی ورزش اول مملکت یعنی کشتی از نظر انعکاس رسانه ای به گردِ فوتبال هم نمی رسد.

به نظر می رسد که جنجال رسانه ای که بعد از مسابقات المپیک علیه فوتبال به راه افتاد، بیشتر به دلیل ارزش خبری و همراهی با فضای عمومی جامعه بوده و نه از سر دلسوزی و مخالفت جدی رسانه ها با وضعیت حال حاضر فوتبال مملکت.

اکثر مدیران رسانه های خبری بعد از گذشت چند روز از المپیک لندن، دوباره همان رویه قبلی خود را ادامه دادند و یک جمله فلان بازیکن میلیاردی فلان باشگاه را به تیتر یک خود تبدیل کرده اند. این بازیکن که نه سواد و نه بنیه اعتقادی درست حسابی دارد و نه ظاهر و رفتارهای متعادل و نه حتی غیرت و همت و مهارت مناسب در رشته فوتبال، چرا باید هر روز در صفحه اول روزنامه ها و مجلات و سایت ها قرار گیرد.

کل بازیکن های فوتبال در این ده سال اخیر  با هزینه صدها میلیارد تومانی نتوانستند به اندازه حمید سوریان برای مملکت افتخار کسب کنند. اما جایگاه امثال سوریان در رسانه های ما کجا و جایگاه یک بازیکن درجه دوم فوتبال باشگاهی مملکت.

روزنامه استقلال

بعضی تیترهای رسانه ها در ایام افتخارآفرینی ورزشکاران در پارالمپیک

ابرار ورزشی

بعضی تیترهای رسانه ها در ایام افتخارآفرینی ورزشکاران در پارالمپیک

اگر بازی های والیبال، کشتی، دو و میدانی، بوکس، وزنه برداری هم لحظه به لحظه توسط رسانه های ما رصد و منعکس می شد، بالطبع این رشته ها هم می توانستند ورزشگاه ها را پر از تماشاگر کنند. اما ورزشکاران ما در رشته های غیرفوتبالی ماه ها و سال ها در رسانه ها جایگاهی ندارند مگر زمانی که به قهرمانی برسند.

ورزشکار جانباز با اخلاق غیرتمند ما که مدال طلای پارالمپیک را کسب می کند و رکورد دنیا را شکسته است را کسی نمی شناسد ولی مدل موی و لباس و ماشین فلان بازیکن فوتبال را همه می دانند. کدام یکی از این دو می توانند الگوی بهتری باشند؟

به نظر می رسد که یکی از عوامل مهم در ایجاد تبعیض و شکاف طبقاتی فوق العاده زیاد بین فوتبال و رشته های دیگر عملکرد رسانه های ماست.

بنابراین همان ضرب المثل قدیمی را برای مدیران رسانه ای بیان می کنم که یک سوزن به خودت بزن، یک جوالدوز به دیگران؛ رسانه هایی که اینقدر به این ناعدالتی انتقاد دارند باید اول از همه خودشان عدالت را رعایت کنند.

[+] نوشته شده توسط amir در سه شنبه 14 شهريور 1391برچسب:ظلمی که رسانه ها به ورزش مملکت می کنند, در ساعت 1:4 | |
مربی ناراضی تیم ملی کشتی فرنگی: محمد بنا دیگر به ایران نمی‌‎ آید!

 

مربی ناراضی تیم ملی کشتی فرنگی: محمد بنا دیگر به ایران نمی‌‎ آید!

 

(محمد بنا و همسر اسپانیایی اش)

کنارگیری معترضانه مربیان تیم ملی کشتی فرنگی

ناراحتی و نارضایتی از خاصه خرجی در پاداشهای محمود احمدی نژاد و وزیر ورزش به افتخار آفرینان ایرانی در بازیهای المپیک ۲۰۱۲ لندن ابعاد گسترده تری یافته است و در این میان جمشید خیرآبادی، مربی تیم ملی کشتی فرنگی ضمن گلایه از پاداش‌های مربیان المپیکی اعلام کرد که محمد بنا، سرمربی و عامل اصلی درخشش بی نظیر المپیکی های ایران، برخلاف اعلام اطرافیان محمود احمدی نژاد برای ادامه کار تا المپیک آینده، هرگز برای سرمربیگری تیم ملی کشتی فرنگی به ایران باز نخواهد گشت.

خیرآبادی در گفت و گو با خبرگزاری مهر گفت: “تیم کشتی فرنگی ایران در شرایطی با کسب سه مدال طلا موفق به قهرمانی در بازی‌های المپیک ۲۰۱۲ لندن شد که مربیانش روزی ۲۷ هزار تومان حقوق می‌گرفتند و به دلیل کار در اردوی تهران مجبور بودند ماهی یک میلیون تومان کرایه خانه بدهند!”

به گفته این مربی زحتمکش و سازنده پاداش‌های ۲۰ سکه ‌ای به مربیان تیم ملی کشتی فرنگی نوعی توهین و بی‌احترامی به آنان بوده و انگیزه و اشتیاق ادامه همکاری را در میان تمامی مربیان از بین برده است.

خیرآبادی می افزاید: “هیچ کدام از مربیان تیم ملی کشتی فرنگی آدمهای مادی نبودند، چراکه اگر به فکر پول و مادیات بودند با روزی ۲۷ هزار تومان به صورت شبانه روزی در اردوهای تیم ملی کار نمی‌کردند و سختی و دوری از خانه و خانواده را به جان نمی‌خریدند. حقوق ماهیانه ما چیزی حدود ۵۵۰ هزار تومان بود که به عنوان مثال من باید برای اقامت در تهران، ماهیانه یک میلیون تومان اجاره خانه می‌دادم!”

مربیان بیش از مبلغ پاداش آقایان، به زلزله زدگان کمک کردند!

مربی مازنی تیم ملی کشتی فرنگی به مهر گفت: “محمد بنا بارها به ما (مربیان تیم ملی فرنگی) تاکید کرد که برای تمرکز روی تیم ملی، در رقابتهای لیگ برتر کشتی فرنگی مربیگری نکنیم و ما هم با دل و جان این حرف را قبول کردیم. همین مساله نشان می‌دهد که مربیان تیم ملی کشتی فرنگی مادی نیستند اما پاداش‌های ۲۰ سکه‌ای کاری با ما کرد که سکوت را بشکنیم و از وضعیت موجود انتقاد کنیم. شاید باورتان نشود اما مبلغی که مربیان کشتی به زلزله ‌زدگان آذربایجان اهدا کردند، بسیار بیشتر از پاداش‌های آقایان بود!”

دیگر نه ما و نه محمد بنا با تیم ملی همکاری نمی کنیم

خیرآبادی ضمن اعلام کناره گیری خود از ادامه همکاری با تیم ملی کشتی فرنگی اعلام کرد: “با این شرایط نه تنها من و دیگر مربیان تیم ملی، بلکه محمد بنا هم به همکاری مجدد با تیم ملی کشتی فرنگی فکر نخواهد کرد، چراکه آقایان هنوز یک ماه از المپیک لندن و موفقیت تاریخی آن نگذشته این چنین از ما تجلیل و تقدیر کردند!”

این مربی معترض همچنین یادآور شد: “افشارزاده و علی آبادی (دبیرکل و رییس کمیته ملی المپیک ایران) در لندن بارها به ما گفتند به هیچوجه اجازه نخواهند داد از عرصه مربیگری تیم ملی دور شویم و ما را به هر قیمتی در کادر فنی نگه می‌دارند. اما اتفاقات اخیر نشان داد که این بار هم همه چیز فراموش شد و کشتی فرنگی باید در انتظار اتفاقات تازه‌ای باشد.”

به گزارش خبرنگار مهر، تعدادی از مربیان تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی و همچنین برخی مربیان تیم ملی وزنه برداری پس از پایان مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران المپیک ۲۰۱۲ لندن به میزان پاداش‌های ۲۰ سکه‌ای خود نسبت پاداش‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ سکه ‌ای ورزشکاران اعتراض کرده و آن را توهینی به جامعه مربیان خواندند. پیش از این علی مظاهری، مشتزن قربانی ناداوری در المپپیک به نگاه متفاوت نسبت به سعید عبدولی، کشتی گیر متحمل ناداوری در المپیک به شدت انتقاد کرده بود.

در روز شنبه همچنین اعلام شد که رضا یزدانی، کشتی گیر شاخص سالهای اخیر تیم ملی کشتی آزاد و کسی که سالها در ورزش قهرمانی بی وقفه تلاش کرده و برای ایران افتخار بدست آورده است، به خبرگزاری دانشجویان ایران گفت: “انتظار پاداش نداشتم، اما سزاوار بود به مراسم افتخار آفرینان دعوت می شدم.” یزدانی به عنوان کاپیتان تیم ملی کشتی آزاد ایران در المپیک ۲۰۱۲، به دلیل آسیب‌ دیدگی ناشی از تمرینات سنگین مدال المپیک را از دست داد.

 

[+] نوشته شده توسط amir در سه شنبه 13 شهريور 1398برچسب:مربی ناراضی تیم ملی کشتی فرنگی: محمد بنا دیگر به ایران نمی‌‎ آید!, در ساعت 23:59 | |
حضور ملی پوشان کشتی آزاد در ضیافت علیرضا حیدری اخبارکشتی :حضور ملی پوشان کشتی آزاد در ضیافت علیرضا

حضور ملی پوشان کشتی آزاد در ضیافت علیرضا حیدری

اخبارکشتی :حضور ملی پوشان کشتی آزاد در ضیافت علیرضا حیدری
خبرگزاری ایرنا 2 ماه و 7 روز و 1 ساعت و 20 دقیقه قبل
تهران - ملی ‌پوشان و اعضای کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد ایران در ضیافت ناهار 'علیرضا حیدری' قهرمان اسبق این تیم و کشتی آزاد جهان و بازی های المپیک شرکت کردند.

به گزارش ایرنا و به نقل از تارنمای فدراسیون کشتی، ملی پوشان کشتی آزاد ایران به همراه مربیان این تیم، ظهر (چهارشنبه)
در ضیافت ناهاری که 'علیرضا حیدری' دارنده شش مدال طلا، نقره و برنز جهان و المپیک در شهر کرج ترتیب داده بود، شرکت کردند.
همچنین در این مراسم، 'بهروز منتقمی' مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز شرکت داشت و دقایقی برای ملی‌ پوشان کشتی آزاد کشورمان صحبت کرد.
'علیرضا حیدری' دارنده مدال برنز بازی های المپیک 2004 آتن در این دیدار خطاب به آزادکاران المپیکی گفت: کسب نتایج مطلوب و افتخارآفرین در میدان مهمی همچون المپیک، مستلزم عوامل بسیاری است که یکی از مهم ترین آنها، همدلی و اتحاد است.
حیدری همچنین در این مراسم از هفت ملی‌ پوش المپیکی با اهدای سکه بهار آزادی تقدیر کرد.

ابراهیم جوادی قهرمان اسبق کشتی آزاد جهان و المپیک، جواد نورمحمدی پیشکسوت ورزش کرج و عزیزی رییس ورزش قهرمانی استان البرز، از دیگر حاضران این مراسم بودند.

[+] نوشته شده توسط amir در دو شنبه 13 شهريور 1391برچسب: حضور ملی پوشان کشتی آزاد در ضیافت علیرضا حیدری اخبارکشتی :حضور ملی پوشان کشتی آزاد در ضیافت علیرضا حیدری خبرگزاری ایرنا خبرگزاری ایرنا 2 ماه و 7 روز و 1 ساعت و 20 دقیقه قبل تهران - ملی ‌پوشان و اعضای کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد ایران در ضیافت ناهار 'علیرضا حیدری' قهرمان اسبق این تیم و کشتی آزاد جهان و بازی های المپیک شرکت کردند, به گزارش ایرنا و به نقل از تارنمای فدراسیون کشتی، ملی پوشان کشتی آزاد ایران به همراه مربیان این تیم، ظهر (چهارشنبه) در ضیافت ناهاری که 'علیرضا حیدری' دارنده شش مدال طلا، نقره و برنز جهان و المپیک در شهر کرج ترتیب داده بود، شرکت کردند, همچنین در این مراسم، 'بهروز منتقمی' مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان البرز شرکت داشت و دقایقی برای ملی‌ پوشان کشتی آزاد کشورمان صحبت کرد, 'علیرضا حیدری' دارنده مدال برنز بازی های المپیک 2004 آتن در این دیدار خطاب به آزادکاران المپیکی گفت: کسب نتایج مطلوب و افتخارآفرین در میدان مهمی همچون المپیک، مستلزم عوامل بسیاری است که یکی از مهم ترین آنها، همدلی و اتحاد است, حیدری همچنین در این مراسم از هفت ملی‌ پوش المپیکی با اهدای سکه بهار آزادی تقدیر کرد, ابراهیم جوادی قهرمان اسبق کشتی آزاد جهان و المپیک، جواد نورمحمدی پیشکسوت ورزش کرج و عزیزی رییس ورزش قهرمانی استان البرز، از دیگر حاضران این مراسم بودند,, در ساعت 13:39 | |
بنا: ۱۰ سال است دخترم را ندیده‌ام

محمد بنا صبح دوشنبه ایران را ترک می‌کند تا پس از ده سال تنها دخترش را ببیند. او می‌گوید با دستور رئیس جمهور به کارش در تیم ملی ادامه می دهد البته اشاره می کند که شرایط هم باید مهیا باشد.
به گزارش جهان، موفق‌ترین سرمربی ورزش ایران که شاگردانش در المپیک نتیجه‌ای تاریخی رقم زدند، پیش از ترک ایران در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: به دوبی می‌روم تا دخترم را ببینم. تصمیمم در مورد تیم ملی همان بود که قبلا گفتم اما شب گذشته رئیس جمهور دستور داد که بمانم.

 
مهم‌تر از بودن من، تکلیف فدراسیون است که وضعیت خوبی ندارد

 
بنا افزود: مهمتر از بودن یا نبودن محمد بنا، تکلیف فدراسیون است و باید انتخابات آن برگزار شود. در حال حاضر فدراسیون وضعیت خوبی ندارد و بلاتکلیف است. وزارت ورزش باید زودتر تکلیف فدراسیون را مشخص کند و انتخاباتش را برگزار کند. بودن یا نبودن بنا زیاد فرقی نمی‌کند. با بودن آدم‌های بزرگی مثل رسول خادم کشتی می‌تواند راهش را به درستی برود و بیشتر از محمد بنا به این ورزش کمک کند.

 
به سقف آرزوهایم رسیدم

 
وی ادامه داد: بعضی‌ها که بیرون هستند می‌گویند محمد بنا حرف از رفتن می‌زد چون دنبال نازکردن بود اما این‌طور نیست. من به سقف آرزوهایم رسیدم. محمد بنا تا ابد زنده نیست و شرایط سنی‌ام طوری است که شاید نتوانم در آینده کار کنم. البته مهمترین افتخار برای من کار کردن در کشتی است اما آینده را هیچ‌کس ندیده است.

 
من هم زندگی دارم، 10 سال است دخترم را ندیده‌ام

 
بنا در پاسخ به این سوال که آیا جدا شدن از کشتی برایتان آسان است؟ به ایسنا گفت: جدا شدن از کشتی خیلی سخت است اما من می‌توانم در یک باشگاه هم در ابعاد کوچکتر هم ثمره داشته باشم. همه یاد گرفته‌ایم سریع تیم ملی را نشانه بگیریم اما در باشگاه‌ هم می‌شود تجربیات را در اختیار شاگردان قرار داد. البته شاید شرایط زندگی‌ام هم مهم است. من هم زندگی دارم. 10 سال است دخترم را ندیده‌ام. این دیدار برایم احساس دوباره می‌آورد. شاید مجبور شوم بروم شاید هم نروم و در ایران بمانم. آینده نشان می‌دهد که چه اتفاقی می‌افتد اما جدا شدن از تیم ملی برایم خیلی سخت است. البته بچه‌ها دیگر مسیر را شناخته‌اند و با همان انگیزه قبلی به کارشان ادامه می‌دهند. برای ادامه کار در تیم ملی باید شرایط جدیدی ایجاد شود. حالا دیگر همه از کشتی فرنگی انتظار دارند و با اوضاع و امکانات سابق نمی شود تیم ملی را به جلو برد.

 
فقط قهرمانی جهان توی دلم مانده است

 
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پاسخ به این سوال که آیا آرزوی دیگری در کشتی برای شما باقی مانده است؟ گفت: کشتی خیلی افتخارات به دست آورد که لذت‌بخش بودند. قهرمان المپیک، قهرمان جام‌جهانی و قهرمان آسیا شدیم اما فقط قهرمانی جهان توی دلم ماند. در این دو سه سال هم حتی می‌توانستیم بر سکوی نخست جهان بایستیم. در دانمارک و استانبول می‌توانستیم این کار را انجام دهیم. ان‌شاءالله این جوانان در مسابقات جهانی 2013 کار را تکمیل می‌کنند. پشتوانه هم داریم و نیروی خوب و عالی وجود دارد. در سال 2013 تیم ما باید قهرمان جهان شود.

 
حق مربیانم در مراسم تجلیل از قهرمانان ادا نشد

 
بنا به مراسم تجلیل از قهرمانان اشاره کرد و گفت: حق همکاران و مربیانم در این مراسم ادا نشد و تنها دلخوری ام به این موضوع بر می گردد. کادر فنی من بیشتر از خود من زحمت کشیده اند. آنها پس از بازی های آسیایی 60 سکه جایزه گرفتند اما حالا پس از چند سال کار شبانه روزی و قهرمانی در المپیک تنها 20 سکه جایزه گرفته اند.

 
انتقادات از رسول خادم کارشناسانه نیست

 
بنا در مورد مقایسه نتایج کشتی آزاد با فرنگی و همچنین برخی انتقادات از کشتی آزاد گفت: این انتقادات کارشناسانه نیست، نتیجه شگفت‌انگیز کشتی فرنگی، عملکرد وزنه‌برداری و تکواندو را هم زیر سوال برد اما این درست نیست. نتایج چند دوره اخیر تکواندو و وزنه‌برداری را بررسی کنید. در این سالها دو آدم استثنایی به نامهای حسین رضازاده و هادی ساعی داشتیم. اینها آدمهای خود ساخته بودند و اگر این دو استثناء را بیرون آوریم ببینید وزنه‌برداری و تکواندو در گذشته چه نتیجه‌ای گرفته‌اند. برای من این چند ماه حضور در کنار رسول خادم یک افتخار بود. او چه از نظر مدیریتی و چه از نظر دانش کشتی بی‌نظیر است.

 
وی ادامه داد: در این سالها منصور برزگر، محسن فرح‌وشی، غلامرضا محمدی، محسن کاوه و خیلی‌های دیگر برای کشتی آزاد زحمات زیادی کشیدند و کارهای بزرگی انجام دادند اما کشتی آزاد ایران در این چندساله تا به حال اینقدر بدشانس نبوده است و بدترین قرعه‌ها هم نصیب این کشتی‌گیران شد. مقوله المپیک با مسابقات جهانی کاملا جدا است و اما و اگرهایی که مطرح می‌شود که مثلا کادر فنی آزاد یا مهماندوست عوض نمی‌شدند، فلان نتیجه را می گرفتیم، همه اما و اگرهای پس از برد و باخت است اما هیچ‌کدام از این ادله‌ها مطلق نیستند.

 
بنا همچنین گفت: اگر پای یزدانی آنطور نمی‌شد در هر فصل چهار مدال می‌گرفتیم که یکی از آنها طلا بود و این نتیجه‌ای بسیار خوب به حساب می‌آمد. تنها نقطه سیاه کشتی آزاد مهدی تقوی بود که باخت او به روان او برمی‌گردد. وقتی معلوم شد که مسابقات او8 صبح انجام می‌شود می‌گفتم که اگر تمام روانشناسان دنیا را بیاورید نمی‌توانند او را از نظر روانی آماده کنند چون تقوی 10 سال عادت دارد 11 صبح بیدار شود. باخت تقوی تقصیر هیچ‌کس نیست. یزدانی هم به خاطر آسیب‌دیدگی مدال طلا را از دست داد. البته او کشتی‌گیری با اخلاق خاص است. وقتی آسیب دید باید می‌گذاشت پایش را ببندند و با زانوبند کشتی بگیرد اما خودش نگذاشته است.

 
حفظ رسول خادم به کشتی ایران شخصیت می دهد

 
بنا در ادامه گفت: رسول خادم در ورزش ما بی‌نظیر است که حفظ او به کشتی ایران شخصیت می‌دهد. کمیل قاسمی تا شش ماه پیش کجا بود که حالا مدال المپیک گرفته و اگر قرعه تایمازوف به کمیل می‌افتاد آنگاه چه می‌شد یا اگر قرعه کوبایی با تقوی برعکس بود شاید تقوی هم طلا می‌گرفت. روی احسان لشگری آنقدر از لحاظ روانی کار کردند و او را بالا بردند که چنین کشتی‌هایی گرفت. حالا اگر کشتی آزاد کمی شانس داشت خادم حالا بهترین مربی می‌شد اما حالا که بدشانسی آورده‌اند از او انتقاد می‌کنند که این انتقادها درست نیست.

 
عین شش مدال کشتی مثل گوشت چسبید به تنم اما دلم برای 2-3 نفر سوخت

 
سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پاسخ به این سوال که کدام مدال‌های کشتی در المپیک به دلتان چسبید گفت: عین شش مدال کشتی مثل گوشت چسبید به تنم اما این وسط دلم برای دو سه نفر سوخت. اگر شرایط تقوی را کنار بگذاریم دلم برای رضا یزدانی سوخت که در یک قدمی طلا آسیب دید و یا سعید عبدولی که حق او را خوردند و حبیب‌الله اخلاقی که خیلی زحمت کشیده شده بود.

 
وی ادامه داد: در چند ماه اخیر متاسفانه حریفان تمرینی اخلاقی خالی شدند، نعمت‌پور اردو را ترک کرد و اخباری رباط پایش پاره شد. خود اخلاقی هم آرنجش آسیب دید. در مورد باباجان‌زاده هم باید بگویم که او در باد مدال برنزش خوابید و در یکی دو ماه اخیر یک مقداری در تمرینات شل کرد و در مسابقه نیز به اشتباه خودش باخت.

 
خادم 4 سال بماند دنیا را اسیر کشتی آزاد ایران می‌کند

 
بنا در مقایسه کشتی آزاد و فرنگی گفت: گاهی یادمان می رود اینجا المپیک بود. گروه خادم شش ماه کنار این تیم بود اما ما نزدیک به هشت سال این نفرات را زیر نظر داشتیم، اگرچه چهارسال خادم در کشتی آزاد کار کند آن وقت است که باید ببینید چطور کشتی دنیا را اسیر شاگردانش خواهد کرد.

 
به برادران سوریان گفتم که حمید اگر خودش هم بخواهد ببازد نمی‌تواند

 
وی در مورد قهرمانی حمید سوریان گفت: ما قبل از المپیک مسئولیت را از گردن سوریان برداشتیم و گفتیم هرکس در تیم ملی وظیفه‌اش را می‌داند. سوریان از نظر سطح کشتی با دنیا فرق دارد و از همه برتر است. بزرگترین حریف او خودش است. اگر او از لحاظ روحی آماده باشد و شرایط وزنی مناسبی نیز داشته باشد در وضعیت ایده‌آل قرار می‌گیرد. هر چه به المپیک نزدیک شدیم شرایطش بسیار بهتر شد. من قبل از المپیک به برادرانش گفتم که حمید اگر خودش هم بخواهد ببازد نمی‌تواند و بقیه به او می‌بازند.

 
بهترین مربی سال 2011 جهان به مدال طلای قاسم رضایی اشاره کرد و گفت: قبل از اینکه در این وزن امیرعلی‌اکبری مدال جهان بگیرد و یا بابک قربانی در رده‌های جهانی قرار بگیرد قاسم رضایی مدال جهانی این وزن را داشت. او فقط به خاطر اینکه این دو رقیب کنار رفتند ملی‌پوش نشد و مدال نگرفت بلکه واقعا شبانه‌روزی تلاش کرد. البته او پس از المپیک پکن وزنش بالا رفته بود و کمی بی‌تفاوت شده بود تا مدتی از تیم ملی دور شود اما در المپیک مزد زحماتش را گرفت.

 
در بازار فیلا باید پول میلیونی وارد کنیم، با نیم کیلو پسته نمی شود

 
بنا در مورد اینکه چرا پس از قهرمانی امید نوروزی حتی اجازه نمی‌دادند او روی تشک با پرچم دور افتخار بزند اما وقتی آزادکار آذربایجانی قهرمان شد تمام سران فیلا برای او دست می‌زدند گفت: حرف اصلی را سرمایه‌گذاری مالی می‌زند. دو نوع سرمایه‌گذاری در کشتی داریم که یکی داخلی و دیگری خارجی است. ما اشتباه می‌کنیم که می‌گوییم در هیات رییسه فیلا پشتوانه نداریم. 5 نفر هم در هیئت رئیسه داشته باشیم اما فیلا را ساپورت مالی نکنیم فایده ای ندارد. معلوم است که برای قهرمانان آذربایجان دست می زنند اما برای ما نه چون آنها هفت میلیون دلار به فیلا کمک کرده اند. در بازار فیلا باید پول میلیونی وارد کنیم و با نیم کیلو پسته نمی شود. مارتینتی قبل از مسابقات المپیک به دعوت رئیس جمهور ترکیه به این کشور سفر کرد. این مسیر خوشگلی است که فیلا در آن از نظر مالی ساپورت می شود. یا قطر 3-4 سال است که بدون پشتوانه کشتی، عضو هیئت رئیسه فیلا است و با حمایت مالی کاری می کند که مرکز تمرینی فیلا در قاره آسیا در این کشور راه اندازی شود.

 
به ما هیچ وقت مدال نداده اند بلکه لیاقتش را داشته ایم

 
وی ادامه داد: البته مربیان و ورزشکاران ما آنقدر قابلیت دارند که با وجود تمام این مسائل کشتی ایران در دنیا ثبات دارد. مثل گرجستان یا ترکیه نیستیم که یک سال سوم شویم و یکسال نوزدهم. لیاقت و از خودگذشتگی کشتی گیران و مربیان باعث شده که کشتی ایران چنین جایگاهی داشته باشد. مدال ها را ما خودمان گرفته ایم و کسی به ما مدال نداده است اما در سال 2011 کشتی گیر ژاپنی را مقابل روشن بایرام اف بازنده کردند تا آذربایجان مدال بگیرد و یا در المپیک پکن آبراهامیان از سوئد در اعتراض به حق خوری مدالش را به وسط تشک پرت کرد و رفت چون طلا را به ایتالیا دادند.

 
وی ادامه داد: اگر پیشرفت روسیه و آذربایجان را می‌بینید تمام اینها روی حمایت و برنامه‌ریزی مالی ارگان‌های کشورهایشان است، اگر از کشتی ایران نیز اینگونه حمایت شود با بزرگانی مثل رسول خادم می‌توانیم به درجات بالا برسیم، البته اگر خادم صبر داشته باشد و از این حرف و حدیث‌هایی که پس از المپیک در موردش می‌زنند خسته نشود و بماند. من تجربه این مسائل را در این سالها داشته‌ام. اگر خادم بماند شاید دو سال دیگر کشتی آزاد ایران در دنیا آقایی کند.

 
مطمئن باشید برنامه بود تا عبدولی را بازنده کنند

 
بنا به باخت عبدولی اشاره کرد و گفت: مطمئن باشید برنامه بود تا عبدولی را مقابل حریف فرانسوی بازنده کنند حالا دو داور المپیکی ما برای موقعیت خودشان حرفی می زنند اما عبدولی را بازنده کردند. بیایید تا 10 فیلم را نشان دهم که بقیه مثل عبدولی بارانداز زدند ولی داور خطائی نگرفته و قهرمان شده‌اند. از طرف دیگر اگر عبدولی فن را خطا اجرا کرده داور باید کشتی را قطع کند نه این که او کاملا اجرا کند و تمام شود و پس از آن قبول نکنند.

 
وی ادامه داد: چون دو طلا داشتیم و عبدولی را امید دیگر مدال طلای ما در روز آخر می دانستند، برای او برنامه داشتند و می خواستند کشتی گیر کره ای مدال بگیرد. آنها می دانستند اگر عبدولی بالا نیاید شاید داورها هم نمی توانستند جلوی او را در مصاف با حریف کره ای بگیرند. همه دیدند که کشتی گیر فرانسه را هم مقابل حریف کره ای بازنده کردند و مدال طلا به کره رسید. البته چون قاسم رضایی ناشناخته بود و روی او حساب نمی کردند، قاسم از آن طرف کلک زد و بالا آمد و تا به خودشان بجنبند او دیگر قهرمان المپیک شده بود.

 
کسی سهم خواهی نکند، این پیروزی ها متعلق به هر 70 میلیون ایرانی است

 
بنا در پایان گفت: کسی سهم خواهی نکند، چه من، چه وزارت ورزش و چه کمیته المپیک. موفقیت ما یک کار بزرگ گروهی بود. 70 میلیون نفر در این پیروزی‌ها دخیل بودند و این برد و غرور ملی مال همه است. همه مربیان شهرستانی کشور، فدراسیون و مربیان قبلی، همه و همه در آن نقش داشته اند. از کارکنان و آشپز خانه کشتی تا آن مقامات و مسئولانی که پیام تبریک می دهند، همه در این پیروزی سهیم هستند، پس هیچ کس نمی تواند سهمی برای خود قائل شود.

 
بنا در در پایان گفت: مدتی کنار خانواده استراحت کردم و دو سه روزی به طبیعت رفتم.دوشنبه هم به دوبی می‌روم تا دخترم را ببینم. باید دید در آینده چه اتفاقی می افتد.

[+] نوشته شده توسط amir در دو شنبه 13 شهريور 1391برچسب: بنا: ۱۰ سال است دخترم را ندیده‌ام, در ساعت 13:23 | |
درباره سيستمي كه «قهرمانان» را براي «طلا» مي‌خواهد نه خودشان/ رضا يزداني كجاست؟

 

درباره سيستمي كه «قهرمانان» را براي «طلا» مي‌خواهد نه خودشان/ رضا يزداني كجاست؟ 

 

                          

 

 


در حالي كه بسياري از مديران پشت مدال هاي كاروان ايران در المپيك لندن پنهان شده‌اند، رضا يزداني تنهاتراز هميشه به فكر عمل جراحي روي زانوي مصدومش است.اين درحالي است كه او شانس مسلم كسب مدال طلا در كشتي آزاد بود. عكس: رضا سعيدي پور

مزداي درب و داغان قرمزرنگ، هر روز بعدازظهر، مسير «ميانملك» به سالن كشتي «كوهيخيل» را پشت سر مي‌گذاشت تا نوجواني هيكلي با اندام ورم‌كرده را به محمود اسماعيل‌پور، مربي كشتي آن منطقه تحويل دهد و از او كشتي‌گيري «مشهور» بسازد. هر روز كار پدر همين شده بود كه نوجوان را از خانه به سالن كشتي ببرد و براي خودش در راه از آرزوهايش براي پسر بگويد. «يزداني‌ها» هميشه افتخارشان بود كه فرزندان‌شان كشتي‌گيراني بزرگ باشند. چند سالي گذشت، نوجوان ساك به پشت، پياده، مسير سالن را در پيش مي‌گرفت و ديگر خبري از مزدا و پدر نبود. قدم‌هايش آرام و سنگين بود. چند وقتي مي‌شد پدر در بستر بيماري بود و هيچ‌كس را هم نمي‌شناخت، گوشه‌يي از اتاق دراز كشيده بود و لاغرتر و تكيده‌تر از هميشه شده بود. اما ميان آن بيماري مهلك و فراموشي زودرس، جمله‌يي را هر روز غروب تكرار مي‌كرد: «رضا كشتي جا نيمو؟ سره نرسيه؟»1 پدر خيلي زودتر از «ستاره» شدن «رضا» از دنيا رفت و آرزوي قهرماني‌هاي «رضا يزداني» بر دلش ماند. رضا هم آرزو به دل ماند تا قهرماني‌هايش را به «پدر» تقديم كند...



اميد اول ايران براي كسب مدال طلا در المپيك چين، سه ساعت مانده كه روي تشك حاضر شود. مربيان تيم ملي براي بالا بردن روحيه ملي‌پوش ايراني به او اجازه مي‌دهند در دهكده المپيك گردش كند و كشتي‌گير در راه، حريف گرجي خود را مي‌بيند كه در مغازه‌يي مشغول خوردن استيك است. چند لحظه‌يي صبر مي‌كند تا حريف از مغازه خارج شود، به پشت پيشخوان مي‌رود و سفارش دو استيك مي‌دهد.

اميد اول مدال طلا روي تشك هيچ حس و حالي براي مبارزه ندارد و به ‌راحتي در مقابل حريف ضعيفش ضربه فني مي‌شود. كشتي‌گيري كه حريفان خود را مثل رستم بلند مي‌كرد و بر دستانش بالا مي‌برد، حالا مغلوبه‌يي بيش نيست، يكي زير بغلش را مي‌گيرد و او را به سمت رختكن مي‌برد و چند قدمي از تشك فاصله نگرفتند كه حالش به هم مي‌خورد. غذايي كه 24 ساعت زمان لازم دارد تا هضم شود، سه ساعت قبل از مهم‌ترين بازي زندگي ملي‌پوش ايراني خورده مي‌شود و وقتي رييس فدراسيون علتش را مي‌پرسد، پاسخ مي‌گيرد: «ديدم كشتي‌گير گرجستاني خورد، من هم خوردم.» به نظرتان متخصص تغذيه كجا بود و چرا رضا يزداني در قرنطينه نرفت؟



مدال المپيك در تالار افتخاراتش خالي است، هيچ‌كدام از كشتي‌گيران آزادكار ايراني موفق نشدند طلاي المپيك لندن را ببرند و تنها رضا يزداني شانس طلا دارد. چند دقيقه قبلش مهدي تقوي هم حذف شده بود. او با وجود مصدوميت تا مرحله نيمه‌نهايي پيش رفت و اصلي‌ترين رقيبش را در مرحله دوم پشت سر گذاشت. گادسايوف اسير غيرت، تلاش و تكنيك‌هاي مثال‌زدني كشتي‌گيري شد كه هادي عامل به او لقب «پلنگ جويبار» را داده بود. در مرحله نيمه‌نهايي با اينكه كادر فني تيم ملي به دليل احساس ناراحتي در ناحيه پا از او خواستند انصراف دهد، به كشتي ادامه داد، اما در اواخر وقت اول با تشديد مصدوميت از ادامه مسابقه بازماند. او حتي قادر به راه رفتن نبود و با صندلي چرخدار و چشماني اشكبار سالن را ترك كرد در حالي كه شانس اول طلا براي وزن 96 كيلوگرم بود.



شايد هيچ‌كدام از مديران ايراني كه پشت موفقيت‌هاي ورزشكاران پنهان مي‌شوند، داستان زندگي رضا يزداني و ديگر ورزشكاران را ندانند. اصلا اهميتي هم برايشان ندارد؛ جواناني كه همه موفقيت‌هايشان مرهون تلاش «خود» و «مربيان»شان است. آنها كاري به مديريت‌ها ندارند، اصلا توجهي به ميزها و مديران چسبيده به آن ندارند. براي آنها توجه «مردم» كوچه و خيابان بس است. اگر غيرتي وجود دارد، براي مردم كشوري است كه سرگرمي‌شان همين ورزش است، براي دوستان و آشنايان است، آنها از «توجه مردمي» لذت مي‌برند و خودشان بهتر مي‌دانند تنها قهرماني‌هايشان، «توجه مديريتي» را به همراه دارد، آن هم تنها مادي است، نه بيشتر! توجه مردمي، پر از «احساس» و «انرژي» است، پر از «اشك»ها و «لبخند»ها؛ بي‌غل و غش است وقتي از خردسال تا پيرمرد «خير»ت را مي‌خواهند نه «مدال»ات را، «تن سالم»ات را آرزو مي‌كنند نه «نشان سينه»ات را؛ نگاه مردم و مديران يكي نيست وگرنه در برنامه تجليل از ورزشكاران، نامي از رضا يزداني مي‌آمد، نامي از اسماعيل‌پورها، مهدي تقوي‌ها و طلوتي‌ها و خيلي‌هاي ديگر مي‌آمد. مديران ما «عاشق» مدال‌آوران هستند، آنها «نشان»ها را دوست دارند، نه «نشانه»ها، آنها «مدال»ها را مي‌پسندند نه «انسان»ها را؛ چراكه مديران ايراني از گذشته نمي‌آموزند، چندان اهل فكر و انديشه نيستند، سامان و استقرار را چندان نمي‌پسندند چراكه سامان يافتن زحمت بسياري دارد و ترجيح داده‌اند با هيجان و اوضاع روز زندگي كنند.

همين مي‌شود كه «انسان» را به شكل «كالا» مي‌بينند؛ كالايي كه سودش مطمئنا «قهرماني» است و اضافه شدن افتخار در كارنامه «مديران». ديگر ارزش انساني جايي در «نگاه» مديران ندارد وگرنه تلاش‌هاي «شگفت‌انگيز» رضا يزداني روي تشك، تفاوت‌هاي فراواني با اشك‌هاي سعيد عبدولي روي همان تشك دارد. اولي از «توانستن»ها روي ويلچر اشك ريخت و دومي از «نتوانستن»ها روي تشك گريست. چرا از دومي در حد «طلايي»ها تجليل شد و از اولي نامي هم برده نشد؟ اين نگاه جز «جوگير»ي و همراه با موج ‌بودن نيست؟ جايزه به كنار، در اين روزها كه ورزشكاري مثل رضا يزداني «منزوي» شده، مصدوميت امانش را بريده، چرا هيچ مديري به او زنگ نمي‌زند تا جوياي وضعيتش شود؟ پاسخ البته روشن است، مديران ايراني به «سود» مي‌انديشند و امثال يزداني، حبيب اخلاقي، نوشاد عالميان، وزيري و تقوي و خيلي‌هاي ديگر فعلا «سودي» ندارند!



دوستي نوشته بود «قهرماني‌ها و موقعيت المپيك در ايران، چيزي مشابه 10 روز عزاداري محرم است. فراگير در تمام سطوح جامعه اما در زماني معين. بدون پس و پيش. انگار كه مثلا خيلي پرشكوه، المپيك هم برايمان مناسكي سراسيمه و سمبليك است. تمام كه شد از ياد مي‌رود تا دوره بعدي كه خدا كريم است.» او درست به هدف زده و در مورد «فراموشي تاريخي» مديريت در ايران مي‌نويسد. بسياري، اين سبك از نوشته‌ها را ناشي از «بدبيني» مي‌دانند و البته شايد اين نقد وارد باشد. اما وقتي مديران ايراني «جوگير» طلا مي‌شوند و مثل بسياري، «تك‌بعدي» به موضوعات مي‌نگرند، چه انتظاري مي‌توان براي توسعه داشت؟ اگر ورزشكار طلايي 200 سكه مي‌گيرد، اين حق مربي‌اش نيست كه همين ميزان بگيرد؟ چرا مديران ايراني تا اين حد اسير «روزمرگي» هستند و «پايه» و «اساس» را تضعيف مي‌كنند؟



كارشناسي براي تهيه تز دكترا در سال 1369 به چين اعزام شد و ترتيب مصاحبه‌يي با يكي از وزيران چين برايش مهيا شد. او تعريف مي‌كند در آن روز وزير چين گفت كه ما طبق برنامه‌ريزي‌هاي انجام‌شده در المپيك آتن به مقام دوم مي‌رسيم و در المپيك بعدي مطمئنا جايگاه نخست را به دست خواهيم آورد. كارشناس ايراني با حيرت به خبرنگار مي‌گويد وقتي چين در المپيك قبلي و المپيك لندن قهرمان شد، ياد حرف آن‌روزشان افتادم كه در آتن به مقام دوم رسيدند و حالا هم قهرمان هستند. «تفاوت» مديريت‌ها در جهان اين‌گونه مشخص مي‌شود.



اين سرنوشت محتوم ساختاري است كه از نفت ارتزاق مي‌كند؛ كشورهايي كه توليد ناخالص ملي آنها آنقدر زير كسر توليد نفت قرار دارد كه مجالي براي «عبرت» از گذشته نمي‌گذارد. دقيقا همه‌چيز به فرهنگ بازمي‌گردد؛ فرهنگي كه «منافع شخصي» را بر «منافع ملي» ترجيح مي‌دهد. دقيقا همان حرفي كه مهران مديري درباره برنامه‌هاي طنز تلويزيوني مي‌زند كه تهيه‌كنندگانش «دوست دارند خيلي زود پولدار شوند، ويلا در شمال بخرند و پول كلاني نصيب‌شان شود». دقيقا به همان مديري مربوط مي‌شود كه وقتي متوجه مي‌شود 300 ميليارد تومان هر سال در فوتبال هزينه مي‌شود، از قرارداد بازيكنان مبلغي براي خودش كنار مي‌گذارد. اين دقيقا به فرهنگي بازمي‌گردد كه با گذشت زمان به «رويه» تبديل شده است و مديران به جاي آنكه به «آينده» بينديشند، «حال» را حفظ مي‌كنند. وقتي امنيت شغلي در سيستمي تضمين نشود، مديريت‌ها نه بر اساس عملكرد بلكه بر اساس روابط و سياسي‌كاري‌ها باشد، بازخوردش سيستمي ناپايدار خواهد بود كه مديرانش نه‌تنها از گذشته عبرت نمي‌گيرند بلكه با تكرار اشتباهات، به دنبال راهي براي ادامه مديريت‌شان هستند. ديگر چه تفاوتي دارد كه دوران سيدمحمد خاتمي باشد يا محمود احمدي‌نژاد؟! در دوره اولي رييس سازمان و رييس كميته ملي المپيك به جان هم مي‌افتند و كرسي بسيار مهمي را فداي تصميمات «غيركارشناسي» مي‌كنند و در دوره دومي محمد علي‌آبادي و علي سعيدلو، نيروهاي پياده‌نظام‌شان را به جان هم مي‌اندازند تا از در ورودي رياست‌شان محافظت كنند، گويي اينجا كارگاه ساختماني است! حالا هم كه علي‌آبادي و عباسي ورزش ايران را دچار چالشي تاريخي كرده‌اند و IOC ورزش ايران را در آستانه «تعليق» قرار داده است. فرهنگ هميشه همين بوده است...



اين روزها شاهديم مديران ايراني پشت اين موفقيت‌ها سينه سپر كرده‌اند و فخرفروشي مي‌كنند. آيا وجود قهرمانان در ورزش نشانه پيشرفت ورزش و عملكرد مديران است؟ مطمئنا خير! «محمد نصيري» زماني قهرمان سبك‌وزن وزنه‌برداري بود و اگر به بريده‌جرايد آن زمان مراجعه كنيد، مي‌بينيد كه آن روزها اعلام مي‌شد امكان ندارد در سنگين‌وزن قهرمان بدهيم. اما حالا مي‌بينيم كه در سنگين‌وزن رقيبي نداريم و در سبك‌وزن شانس بسيار كمي داريم. پزشكان ايراني شناخته‌شده‌يي در سطح جهان فعاليت مي‌كنند كه «افتخار»مان هستند اما آيا اين پيشرفت‌ها از سيستم ايران بود؟ خير! آنها بر اساس قابليت‌هاي خودشان رشد كردند و مطمئنا كسب مدال‌ها هم حاصل تلاش خود ورزشكاران است نه برنامه‌ريزي‌ها و مديريت‌ها! يك روز جلال كشميري «ستاره» مي‌شود و امروز هم «احسان حدادي»...عمده مشكل توسعه‌نيافتگي‌مان در «افكار» نيست، بلكه در شخصيت «پرورش‌نيافته»مان است. مشكل ما چگونگي تبديل «فكر» به «عمل» است. مشكل ما ناتواني در ساختن «سيستم» است. در جامعه‌يي كه افراد اينقدر نسبت به يكديگر «دافعه» دارند، نمي‌توان سيستم اجتماعي ساخت و براي همين امثال رضا يزداني بايد با «درد» خودشان تنها باشند، مديران منتظر «جرقه»يي تازه براي «ستاره»ها باشند و «ما» هم همچنان بنويسيم...

 

[+] نوشته شده توسط amir در یک شنبه 12 شهريور 1398برچسب:درباره سيستمي كه «قهرمانان» را براي «طلا» مي‌خواهد نه خودشان/ رضا يزداني كجاست؟ , در ساعت 18:22 | |

گزارش آسوشیتدپرس از کشتی المپیک لندن: ایران پایان‌دهنده‌ی سلطه روسیه در آینده نزدیک

۱۳۹۱/۵/۲۳

خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی که درباره رقابت‌های کشتی المپیک منتشر کرده به تمجید از عملکرد ورزشکاران ایرانی پرداخت و پیش‌بینی کرد که ایران در آینده می‌تواند به سلطه روس‌ها در کشتی جهان پایان دهد

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، خبرگزاری آسوشیتدپرس نوشته است: جای تعجب نداشت که روسیه موفق شد در جدول مدال‌های رشته کشتی در بازی‌های المپیک


رده اول را به خود اختصاص دهد، اما نتایجی که در لندن به دست آمد، نشان می‌دهد که ایران و جمهوری آذربایجان می‌توانند در چند سال آینده خطر جدی و قدرتمندی برای روسیه باشند.

 

ایرانی‌ها که در رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان در سال 2011 عملکرد خوبی داشتند در لندن برای نخستین بار توانستند طلای المپیک را کسب کنند. آنها به سه مدال طلا در کشتی فرنگی رسیدند. شنبه شب جمهوری آذربایجان هم به دو مدال طلای کشتی رسید. یعنی برابر با تعداد کل مدال‌هایی که پیش از این در کشتی المپیک گرفته بودند. آمریکایی هم در 96 کیلوگرم آزاد مردان و 74 کیلوگرم این ماده توسط جیک وارنر و جردن بوروگز به دو نشان طلا رسیدند.

 

محمد بنا سرمربی تیم کشتی فرنگی ایران چند روز پیش گفته بود: «با وجود این که سال گذشته در رقابت‌های قهرمانی جهان به موفقیت‌های خوبی رسیده بودیم، اما مردم ایران هنوز توانایی‌های ما را باور نداشتند. آنها فکر می‌کردند که حداکثر می‌توانیم یک نقره یا برنز بگیریم، ولی حالا فکر می‌کنم که همه در حال جشن گرفتن هستند ».

 

بنا نقش مهمی در پیشرفت کشتی فرنگی ایران داشته است. ایرانی‌ها در یک دهه گذشته تلاش زیادی برای ارتقای سطح کشتی فرنگی خود انجام دادند و در این مدت قهرمانانی همچون حمید سوریان (که در المپیک پکن به مقام پنجم رسید) و امید نوروزی را پرورش دادند.

 

شب تاریخی آذربایجان به قیمت قربانی کردن روس‌ها تمام شد زیرا طغرل عسگروف 19 ساله آذربایجانی موفق شد بسیک کودوخوف روس را که قهرمان چهار دوره جهان است در مسابقه فینال شکست دهد.

 

با این حال، هیچ کس از این کشورها انتظار ندارد که تا پیش از المپیک ریو که چهار سال دیگر برگزار می‌شود، به قدرت روسیه که یازده مدال از جمله 4 طلا را تصاحب کرد، غلبه کند ولی به نظر می‌رسد که حالا رقابت‌های کشتی در سطح بین‌المللی شدیدتر شده و رقبا فاصله خود را کاهش داده‌اند.

 

ایران شش مدال گرفته که سه مدال آن از جنس طلا است و جمهوری آذربایجان هم به هفت مدال از جمله دو طلا دست یافته است. زیک جونز سرمربی تیم کشتی آمریکا می‌گوید: برنده شدن خیلی دشوار است. کشورهای جهان از هر زمان دیگری قدرتمندتر شده‌اند و سازمان‌دهی بهتری دارند.

 

آمریکا هم که در پکن نمایش ضعیفی داشت، این بار نشان داد که پیشرفت کرده و چهار مدال از جمله دو طلای لندن را به خود اختصاص داده است. نمایش فراموش نشدنی بوروگز باعث شد که افراد زیادی او را درخشان‌ترین ستاره کشتی المپیک لندن بدانند.

 

باروفس در یک رقابت حساس و نفس‌گیر موفق شد مقابل دنیس چارگوش از روسیه در یک مسابقه سه تایمه به پیروزی برسد و پس از آن در فینال صادق گودرزی از ایران را مغلوب کرد. وی با یک «زیرگیری دو خم» موفق شد گودرزی را شکست دهد تا تبدیل به چهره جدیدی در کشتی آمریکا شود. وی پس از این موفقیت گفت که اگر ملکه انگلیس هم به تشک کشتی می‌آمد از او هم زیر دو خم می‌گرفت!

 

آرتور تایمازوف ازبکستانی هم موفق شد به انتقاداتی که از او می‌شد و افرادی که معتقد بودند او در 33 سالگی نمی‌تواند یک طلای دیگر کسب کند، پاسخ دهد. وی با کسب سومین طلای متوالی خود در وزن 120 کیلوگرم المپیک، توانست با رکورد الکساندر کارلین کشتی‌گیر افسانه‌ای روسیه برابر کند.

 

در کشتی زنان، ژاپنی‌ها طبق انتظار درخشیدند و سه وزن از چهار وزن به مدال طلا دست یافتند. کائوری ایچو و سائوری یوشیدا ستاره‌های کشتی زنان ژاپن هر دو موفق شدند به سومین طلای متوالی خود در المپیک برسند.

 

البته سطله ژاپنی‌ها بر کشتی زنان می‌تواند برای فدراسیون جهانی کشتی دردسرساز باشد زیرا فیلا در تلاش است تا کمیته بین‌المللی المپیک را متقاعد کند که کشتی زنان می‌تواند در هفت وزن (برابر با تعداد وزن‌های کشتی مردان) در المپیک حاضر باشد. در شرایطی که یک کشور به راحتی می‌تواند در یک رشته سایرین را کنار بزند، متقاعد کردن IOC برای گسترش آن رشته کار دشواری است.

 

زنان کشتی‌گیری آمریکایی هم برای دومین دوره پیاپی به مدال المپیک دست یافتند. "کلاریسا چون" موفق شد نشان برنز را از آن خود کند تا در کنار کولمن اسکات کشتی‌گیر آزادکار مردان آمریکا که او به برنز رسیده بود، قرار بگیرد اما تیم کشتی فرنگی آمریکا که پنج سال پیش عنوان قهرمانی جهان را کسب کرده بود، چنان عملکرد بدی داشت که ایجاد تغییرات اساسی در برنامه کشتی فرنگی این کشور محتمل به نظر می‌رسد.

 

[+] نوشته شده توسط amir در یک شنبه 12 شهريور 1391برچسب:, در ساعت 17:20 | |

نگاهی به عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در المپیک 2012 لندن

 

مصدومیت رضا یزدانی بدبیاری ایرانی ها

وقتی قرعه و گوی هم با آزادکاران یار نبود

تلاش هیجان برانگیز و قدرتمندانه برترین و زبده ترین ورزشکاران دنیا در سی امین دوره بازی های المپیک که به میزبانی شهر لندن برگزار شد، یکشنبه شب در شرایطی خاتمه یافت که


کشتی ایران در این رقابتها صاحب 3 مدال طلا، یک مدال نقره و دو مدال برنز شد.

   

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی ، نتایجی که طی هشت روز پیکارهای کشتی بازی های المپیک 2012 لندن (البته بدون احتساب رقابت های دو روزه کشتی زنان که در فواصل مسابقه های دو رشته کشتی فرنگی و آزاد انجام شد) برای کشتی ایران رقم خورد، از زوایا، جنبه ها و دیدگاه های مختلف، قابل بررسی و تعمق است و طبیعا با توجه به نتایج متضاد و متفاوت دو تیم کشتی آزاد و فرنگی البته از حیث مرغوبیت و نوع مدال و نه تعداد آن، نظرات و تفکرات مختلف اهل فن و کارشناسان ورزش کشتی را در پی دارد.

 

اینکه تیم ملی کشتی فرنگی کشورمان با دریافت 3 مدال طلا و کسب مقام قهرمانی در بازی های المپیک لندن در مقایسه با تیم ملی کشتی آزاد، نتیجه خیره کننده و موفقی گرفت، بر کسی پوشیده نیست.

 

برای بررسی دقیق و موشکافانه نتایج دو تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی کشورمان در بازی های المپیک 2012 لندن و رسیدن به دلایلی که ملی پوشان کشتی آزاد ما را از دسترسی به مدال های طلای المپیک باز داشت، بایستی نگاه های احساسی، عجولانه، شتابزده و غیرمنطقی را کنار گذاشت تا بتوان به پیشرفت کشتی کشورمان کمک کرد.

 

عملکرد بسیار درخشان مردان توانمند و ساخته و پرداخته تیم ملی کشتی فرنگی ایران با تصاحب 3 مدال طلا که می توانست با قربانی نشدن 'سعید عبد ولی' قهرمان سال 2011 جهان به 4 مدال طلا هم برسد، شرایط را از هر نظر برای کشتی گیران پرتوان و کارآمد تیم ملی کشتی آزاد ایران و کادر فنی مجرب این تیم بسیار سخت و سنگین کرد و مسوولیت بسیار سنگینی بر گرده قهرمانان و مربیان کشتی آزاد قرار گرفت، رشته ای که همیشه بیشترین تعداد مدال های ورزش ایران را از المپیک ها دریافت کرده است.

 

در شرایطی که از آخرین تک مدال نقره کشتی فرنگی ایران که توسط 'رحیم علی آبادی' در بازی های المپیک 1972 مونیخ بدست آمد، 40 سال گذشت تا کشتی فرنگی ایران، دیگر بار در المپیک به مدال برسد اما کشتی آزاد ایران در طول این دوره طولانی در هیچ المپیکی حتی حداقل با دسترسی به یک مدال برنز، بدون مدال نماند.

 

نا گفته نماند، به غیر از المپیک 1956 ملبورن که در آن کشتی آزاد ما موفق به دریافت 2 مدال طلا و 2 نقره شد و نیز همین المپیک 2012 لندن که کشتی فرنگی ما در آن به دریافت 3 مدال طلا مفتخر شد، کلا هیچ دوره از بازی های المپیک بنا به دلایل گوناگون برای کشتی ایران که همیشه جزو قدرت های ممتاز و برتر دنیا به حساب آمده، خوش یمن نبوده است.

 

حقیقت را باید پذیرفت که مردان پرتوان و کارآمد کشتی آزاد ایران در المپیک لندن، به سان و هم اندازه همتاهای فرنگی کار خود در کارزار المپیک لندن، مردانه و شجاعانه جنگیدند و سخت ترین و سنگین ترین کشتی های دوران قهرمانی خود را گرفتند و قدم عقب نگذاشتند.

 

کشتی های زیبا و شجاعانه مسعود اسماعیل پور، صادق گودرزی، احسان لشکری، رضا یزدانی و کمیل قاسمی را بایستی بار دیگر مرور کرد و دید که آنان فقط به عشق مردم و میهن خود و با انگیزه پیروزی و قهرمانی در المپیک گام روی تشک های محسور کننده ورزشگاه 'اکسل' شهر لندن گذاشتند.

 

جملگی آنان همچون جوانان شجاع و دلاور کشتی فرنگی ما مردانه جنگیدند و کشتی های زیبایی را در عرصه المپیک لندن به نمایش گذاشتند و در این بین کشتی گیرانی چون 'احسان لشکری' و 'کمیل قاسمی' که حتی یک بار هم در پیکارهای کشتی قهرمانی جهان نیز شرکت نکرده بودند، با تصاحب مدال برنز المپیک، به کشتی دنیا و قرار گرفتن در جمع مدعیان درجه یک وزن های 84 و 120 کیلوگرم جهان معرفی شدند.

 

بر این اعتقادیم که هم 'محمد بنا' و هم 'رسول خادم' که مسوولیت رهبری و هدایت ملی پوشان کشتی فرنگی و آزاد ایران و کادر فنی دو تیم را در المپیک لندن برعهده داشتند، از دانش، فهم، شعور، درایت و توانایی بسیار بالایی در کشتی برخوردارند و جزو بهترین مربیان و تئوریسین های کشتی دنیا به حساب می آیند، با این تفاوت که محمد بنا هشت سال زودتر کار خود را به صورت زیربنایی در تیم ملی کشتی فرنگی ایران شروع کرد اما رسول خادم فقط هفت ماه است کار مسوولیت فنی کشتی آزاد را برعهده گرفته است، اگر رسول خادم حداقل دو سال پیش تیم ملی کشتی آزاد ایران را تحویل می گرفت، شاید اکنون شرایط برای تیم ملی کشتی آزاد ایران در المپیک لندن فرق می کرد و این تیم همانند کشتی فرنگی ما نتیجه می گرفت.

 

در المپیک لندن، نحوه زیرگیری های کشتی گیران آزاد ما از هر دو پای حریفان کاملا با گذشته فرق کرده بود و کشتی گیران ما با زیرگیری های یک خم و دو خم و زیرهای انفجاری، زیر سر رو، زیر از مچ پا و زیر از بغل به راحتی به پاهای حریفان رسیده و کشتی های تهاجمی و کاملا ایرانی را که مبتنی بر همین گونه زیرگیری هاست، بارها به نمایش گذاشتند.

 

در بین هفت کشتی گیر تیم کشتی آزاد ما به استثناء 'حسن رحیمی' و 'مهدی تقوی' که از تقوی به دلیل در اختیار داشتن دو مدال طلای جهان از او انتظار بسیاری می رفت، در بقیه نفرات عنصر جنگندگی و میل پیروز شدن در مقابل حریفان کاملا مشهود بود.

 

در واقع حضور کوتاه مدت 'رسول خادم' (حدود هت ماه) در راس کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد ایران، تاثیر خود را گذاشته بود، قرعه های دشوار و کشتی گرفتن با حریفان سرسخت، بویژه در دورهای اول و دوم یکی دیگر از موانع رسیدن به موفقیت های بیشتر کشتی گیران آزادکار ما بود.

 

مساله ای به نام قرعه مناسب برای همه کشتی گیران و تیم های دنیا بسیار دلچسب و دوست داشتنی است و همه قهرمانان کشتی آزاد و فرنگی دنیا می خواهند که با قرعه های خوب و مناسب که راه رسیدن آنها را به دیدار نهایی هموار کنند، روبرو شوند و این مساله ای کاملا طبیعی است و نقطه ضعف برای هیچ کشتی گیری به حساب نمی آید.

 

اما در المپیک لندن، قرعه برای هیچ یک از کشتی گیران آزادکار ما حتی برای  'احسان لشکری' و 'کمیل قاسمی' که با مدال، صحنه المپیک را ترک کردند، روی خوش نشان نداد.

 

حتی برداشتن 'گوی' در قانون 'کلینچ' برای گرفتن خم حریف در شرایط مساوی اصلا به سود کشتی گیران ایرانی نبود و با برداشتن هر گوی، قرعه خم گیری که مساوی با خاک شدن و امتیاز از دست دادن است، به نفع رقبای کشتی گیران ما تمام شد که همه اینها دلالت بر خوش یمن نبودن کشتی ما در المپیک ها دارد!

 

در تمام کشتی های انجام شده و در قانون 'کلینچ' حتی یک 'گوی' از داخل کیسه رییسان تشک به نفع کشتی گیران ما در نیامد که واقعا جای تعجب دارد!

 

'رضا یزدانی' امید نخست تیم ملی کشتی آزاد ایران برای تصاحب مدال طلای بازی های المپیک لندن که کشتی های بسیار سختی با 'عبدالسلام گادیسوف اف' از روسیه و 'ماگومد موسی اف' از قرقیزستان گرفت، در مرحله نیمه نهایی مقابل 'والری آندریتسف' کشتی گیر اوکراینی به شدت مصدوم شد و نتوانست تا پای فینال پیش بیاید و روانه بیمارستان شد که فقط می توان آن را بدبیاری بزرگی برای تیم ایران تلقی کرد.

 

مساله دیگری که باید به آن اشاره کرد، پیشرفت و رونق کشتی آزاد در دنیا است که این مساله سوای تیم روسیه در بین تیم های کشورهای روسی زبان (اقمار روسیه) از جمله جمهوری آذربایجان، گرجستان، اوکراین، ازبکستان، قزاقستان، قرقیزستان، بلاروس و ... کاملا مشهود و ملموس بود و نشان داد که این کشورها در کنار قدرت بزرگی به نام ایران، کشتی دنیا را همچنان سرپا و سرزنده و شاداب نگه داشته اند که جای خوشحالی است.

 

المپیک لندن همچنین نشان داد کشورهای دیگری همچون آمریکا، ژاپن، ترکیه، کره شمالی، کوبا و آلمان که از اریکه قدرت فرو افتاده بودند، بار دیگر خود را بازیافته و در بین تیم های خوب دنیا جای گرفته اند که البته باید در کنار این کشورها، نام هندوستان را هم اضافه کرد و نباید به سادگی از کنار نام کشتی گیران هندی گذشت

[+] نوشته شده توسط amir در یک شنبه 12 شهريور 1391برچسب:, در ساعت 17:19 | |
عکس گودرزی و باروفز آمریکایی روح المپيك را نشان ميدهد

 

تنها عكسي كه روح المپيك را نشان ميدهد

 

تنها عكسي كه روح المپيك را نشان ميدهد يك عكس از جوردن باروفس و صادق گودرزي دو كشتي گير ايراني و آمريكايي در بازيهاي المپيك لندن به عنوان تنها عكسي كه روح المپيك را نشان مي دهد، مورد تمجيد قرار گرفته است.
 

 

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1398برچسب:تنها عكسي كه روح المپيك را نشان ميدهد, در ساعت 18:29 | |
منصور برزگر:چرا فقط پول را خرج فوتبال بی‌آبرو می‌کنید/بنا امپراتوری روسیه را نابود کرد

 

منصور برزگر:چرا فقط پول را خرج فوتبال بی‌آبرو می‌کنید/بنا امپراتوری روسیه را نابود کرد/برای مدیریت فدراسیون کشتی متاسفم!
سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد کشورمان با انتقاد از ریخت و پاش‌های صورت گرفته در فوتبال ایران این رشته ورزشی را یک رشته بی ارزش و فاقد اعتبار لازم دانست و اعلام کرد:«هرچقدر فوتبال ورزش ایران را بی آبرو کرده است، کشتی ایران برای ورزش ما افتخارافرینی کرده است اما بازهم مدیران و مسوولان به این رشته بی ارزش توجه می‌کنند تا کشتی به دست فراموشی سپرده شود.»
 
به گزارش رجانیوز، منصور برزگر با تقدیر از درخشش شاگردان محمد بنا در بازی‌های المپیک لندن،این اتفاق را ی رنساس بزرگ در کشتی جهان دانست و در این خصوص گفت:« باید این اتفاق را به فال نیک گرفت چون تا به حال سابقه نداشته است چنین رویداد مهمی در ورزش ایران به ویژه کشتی روی دهد اما محمد بنا و شاگردانش با افتخار امپراتوری روسیه را در کشتی فرنگی نابود کردند تا نام ایران به عنوان قهرمان بازی‌های المپیک در جهان پرآوازه شود.»
 
وی در ادامه توضیح داد:« این افتخار بزرگ به هیچ وجه در ورزش کشور سابقه نداشته است اما با این حال تردیدی نیست مسوولان ورزش کشور چند ماه بعد از المپیک دوباره این افتخارآفرینی بزرگ را به دست فراموشی خواهند سپرد تا دوباره فوتبال نازپرورده آقایان شود،واقعا جای تاسف دارد که ما در ورزش ایران چنین استعدادهایی را داریم اما بازهم مسوولان از آنها غافل می‌شوند و در تب فوتبال غرق می‌شوند در صورتی که به خدا قسم این فوتبال بی ارزش ما لیاقت هیچ چیزی ندارد.»
 
منصور برزگر عملکرد محمد بنا و تیم فنی کشتی فرنگی ایران را رویایی توصیف کرد و در این باره گفت:« هیچ کسی تصور نمی‌کرد چنین اتفاقی در المپیک روی دهد اما کشتی‌گیران ایرانی با غیرت و اقتدار مثال زدن افتخار بزرگی خلق کردند که باید بابت این اتفاق به محمد بنا و تمام کسانی که در خلق این موفقیت نقش داشتند تبریک گفت،امیداورم این موفقیت ها در کشتی آزاد هم تداوم داشته باشد.»
 
سرمربی اسبق تیم ملی کشتی آزاد عملکرد دو نماینده کشتی آزاد ایران در بازی‌های المپیک در روزن نخست را مطلوب توصیف کرد ودرباره حذف کشتی گیر وزن 55 کیلوگرم ایران در نبرد دوم دراین بازی‌ها گفت:« متاسفانه وی به خوبی توجیه نشده بود،کشتی گیر ما در این وزن می‌توانست به راحتی به مدال دست پیدا کند اما وی در برابر کشتی گیر هندی عملکرد مناسبی نداشت که این اتفاق منجر به حذف رحیمی شد،امیدوارم رحیمی از این شکست درس بگیرد و در میدان بعدی مرتکب چنین اشتباهاتی نشود، هرچند که نباید فراموش کرد که در المپیک اشتباه اول منجر به حذف خواهد شد.»
 
منصور برزگر درباره نشان نقره صادق گودرزی هم نظر جالبی را مطرح کرد:« اگر صادق نوروزی می‌توانست در برابر کشتی گیر آمریکایی از تاکتیک منحصر به فردی استفاده کند دستیابی به مدال طلا کار زیاد سختی نبود،واقعا حیف است ورزشکار ما تا اینجا به خوبی پیش می‌آید اما ناگهان در بازی پایانی به این شکل تمام شانس خود را از دست می‌دهد،من معتقدم گودرزی می‌توانست خیلی راحت طلا بگیرد اما نشد ، گشتی‌گیری که دوباره به یک حریف می‌بازد باید در پیکار سوم شرایط را برای خود آماده کند تا برتری لازم را برابر این حرف به دست آورد اما گودرزی هیچ تلاشی برای شکست حریف آمریکایی نکرد،من پیش از این هم به وی توصیه کرده بودم که برای رفع مشکلاتش چه کارهایی انجام دهد اما وی معتقد بود رفتار خودش درست است.»
 
وی در ادامه در خصوص این که صادق گودرزی تصمیم گرفته دیگر برای تیم ملی کشتی نگیرد نیز گفت:« نباید به این حرف‌ها توجه کنید،چون این اظهارات از سر هستگی مطرح می‌شود، من بعید می دانم پدر گودرزی اجازه دهد او از کشتی کنار برود.او فعلا خسته است باید به او زمان داد تا استراحت کند مطمئنا پس از چند ماه استراحت صادق گودرزی دوباره در خدمت کشتی ایران خواهد بود، به همین دلیل زیاد نباید تهدید این پسر را جدی گرفت.» 
 
وی در ادامه با اشاره به انتقاد سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد از نحوه عملکرد صادق گودرزی گفت:«غلامرضا محمدی اعلام کرده است که گودرزی خوب مبارزه نکرد اما من معتقدم که او خوب کار کرد اما دقت لازم را نداشت، گودرزی اگر زیرکانه و هوشیارانه در برابر حریف آمریکایی خود عمل می‌کرد قطعا می‌توانست به برتری لازم دست پیدا کند، همانگونه که علیرضا حیدری توانست در برابر حریف نامدار خود موفق عمل کند و سرانجام وی را شکست دهد.»
 
برزگر در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از مدیریت فدراسیون کشتی از بی توجهی آنها به توصیه های پیشکسوتان کشتی گفت:«متاسفانه هیچ کسی صدای ما را نمی‌شنود، من که کشتی را نمی‌فهم اما بگذارید افرادی نظیر غلامرضا محمدی که کشتی را به خوبی می‌شناسند و با این بچه ها از نزدیک کار کردند به تیم ملی مشاوره بدهند، من محتاج سفر نیستیم، هرگز هم نمی پذیرم که با آقایان مسافرت بروم اما حداقل انتظاری که وجود دارد از نگاه و تفکرات پیشکسوتان و صاحبان فکر استفاده شود، به خدا اگر من امروز این حرف را می‌زنم دلم می‌سوزد وگرنه می گفتم اصلا حرف نمی‌زنم،واقعا جای تاسف دارد که مسوولان کشتی ایران چنین رفتاری را با پیشکسوتان خاک خورده های این رشته دارند.»

 

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1386برچسب:منصور برزگر:چرا فقط پول را خرج فوتبال بی‌آبرو می‌کنید/بنا امپراتوری روسیه را نابود کرد, در ساعت 17:28 | |

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1391برچسب:, در ساعت 17:15 | |
حمله خداداد عزیزی به محمد بنا

 

حمله خداداد عزیزی به محمد بنا
مرد شماره یک حاشیه در فوتبال ایران در مورد مرد پرافتخار کشتی فرنگی گفت: «دوستان ناراحت نشوند اما مگر کشتی چقدر طرفدار دارد که اندازه فوتبال پول بگیرد؟»
 
[-] اندازه متن [+]
 

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از رجانیوز، با وجود آنکه اکثریت قریب به اتفاق مردم ایران پس از درخشش خیره کننده فرنگی کاران ایران در بازی‌های المپیک و کسب نشان ارزشمند طلا شاگردان محمد بنا را مستحق توجه بیشتر دانستند و از آنها به عنوان مردان بزرگ ورزش ایران یاد کردند، خداداد عزیزی در مصاحبه‌ای تعمق برانگیز موفقیت ملی پوشان افتخارآفرین ایران در المپیک را نادیده گرفت و به بهانه دفاع از امیر قلعه نویی به محمد بنا حمله کرد!
 

پس از حمایت طیف گسترده‌ای از علاقمندان ورزش کشور از عملکرد ستودنی کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در بازی‌های المپیک 2012 لندن، و درخشش شاگردان محمد بنا در دایره طلایی که منجر به کسب 3 نشان ارزشمند طلا شد، انتقادات زیادی از بی توجهی مسئولان به رشته‌های مدال آور شد که بخش گسترده‌ای از این انتقادات دامن فوتبالی‌ها را گرفت، منتقدان با گلایه از مسئولان نسبت به بی توجهی آنها به رشته‌ها مدال آور، از ریخت و پاش مدیران فوتبالی برای جذب فوتبالیست‌های ناکام در تیم‌های لیگ برتری به شدت انتقاد کردند.
 

مقایسه رقم قرارداد برترین مربی جهان در رشته کشتی فرنگی با رقم قرارداد مربیان فوتبال ایران چون مانوئل ژوزه و امیر قلعه نویی این حقیقت را آشکار ساخت که مربیان موفق در ورزش ایران نیز قربانی عدم توجه مسئولان شده‌اند به گونه‌ای که فردی نظیر بنا یک بیستم یا یک پنجاهم قرارداد مربیان فوتبالی را دریافت می‌کنند. با روشن شدن این حقایق فشار افکارعمومی بر فوتبالی‌های بدون موفقیت در میادین بین المللی افزایش یافت تا فوتبالی‌ها برای خروج از این فشار روانی حمله به چهره های موفق ورزش کشور در بازی‌های المپیک را در دستور کار خود قرار دهند.
 

خداداد عزیزی به عنوان پیش قراول این جریان، حمله به موفق ترین چهره ورزشی کاروان ایران در بازی‌های المپیک را کلید زد تا در اوج ناباوری بهترین مربی جهان مورد هجمه سنگین مرد حاشیه ساز فوتبال ایران قرار گیرد.
 

خداد عزیزی در اظهارنظری تاسف برانگیز درباره محمد بنا گفت: «دوستان ناراحت نشوند اما مگر کشتی چقدر طرفدار دارد که اندازه فوتبال پول بگیرد؟ اینکه در کشتی و سایر رشته ها پول کمی هست، مشکل ورزش ما محسوب می‌شود نه فوتبال. متاسفانه عده ای دنبال جار و جنجال هستند و دوست دارند مدام فوتبال را محکوم کنند.»
 

وی در ادامه به بهانه دفاع از امیر قلعه نویی، مقایسه رقم قرارداد قلعه نویی با محمد بنا را یک کار بیهوده می‌داند و در این خصوص اظهار داشت: «مسابقات کشتی را در استادیوم آزادی برگزار کنید. ببینم چند نفر برای تماشا به ورزشگاه می‌آیند؟ در این که محمد بنا کارش را بلد است و بهترین مربی دنیا در رشته فرنگی محسوب می شود شکی نیست ولی هیچ جای دنیا دستمزد یک مربی کشتی را با فوتبال مقایسه نمی کنند. اصلا مقایسه قرارداد قلعه نویی و بنا منطقی نیست. این دو مربی در دو رشته مختلف فعالیت می کنند و مقایسه آنها نمی تواند ملاک درستی باشد. هر رشته ای به همان اندازه که طرفدار دارد تبلیغات دارد و به همان اندازه باید پول در آن هزینه شود. فوتبال پربیننده ترین ورزش در دنیا است. شک نکنید اگر همزمان با المپیک مسابقات جام جهانی برگزار شود کسی المپیک را نگاه نمی کند. جز یکی دو رشته مثل دو 100 متر که طرفداران زیادی دارد.»
 

البته از این اظهارات نباید تعجب کرد. اگر خداداد عزیزی از محمد بنا و شاگردان افتخارآفرینش که با نشان‌های ارزشمند طلا خود زمینه موفقیت بزرگ ورزش ایران را به وجود آوردند حمایت می‌کرد باید از رفتار وی تعجب می‌کردیم چون طبیعی است که یک فوتبالی باید از ورزش مورد علاقه اش حمایت کند و این مسئولان ورزش هستند که باید حمایت خود را از ورزش های مدال آور اعلام کنند.

 

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1386برچسب:حمله خداداد عزیزی به محمد بنا, در ساعت 17:6 | |

 

 

 

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1391برچسب:, در ساعت 17:1 | |

کشتی

با سلام در این وبسایت می توانید تجربیات بنده در کشتی را مورد استفاده قرار دهید اگر انتقادی داشتید حتما نظر خود را در میان گذارید.

کشتی ورزشی است که در آن باید سرعت یک رزمی کار-انعطاف یک ژیمناستکار-فکر یک شطرنجباز-استقامت یک دونده استقامت-قدرت یک بدنساز را داشته باشید تا شاید بتوانید در رقابت ها خودی نشان دهید.

 

یک دست دو دست

از جمله فنونی که می توان در کشتی و در هنگام کار کردن بر روی دست ها اجرا کرد فن یک دست دو دست می باشد.این فن  در حالات و روشهای مختلف مثلا در هنگام حمله حریف یا در هنگام دفاع می توان استفاده کرد.

اجرا

هنگامی که حریف(آبی) دست بر شانه های ما گذاشته است با استفاده از دست آراد مچ و یا آرنج دستی که  حریف بر سر شانه ما گذاشته است را می گیریم. البته قبل از گرفتن دست باید کمی خود را عقب دهیم تا جای مچ گیری حریف ایجاد شود.


 

سپس مانند شکل سوم و چهارم دستی که حریف آن را گرفته بود را به دور بازویی که مچ آن را گرفته ایم می اندازیم .باید توجه کنیم هنگامی که دست را دور بازوی حریف کردیم مانند شکل دست را ببندیم .دست را تا انجا که امکان دارد از بالای بازو بگیریم تا کنترل کامل حریف در دست ما باشد.

حال ما یک دست دودست را گرفته ایم در این حالت برای اتمام کار روش های مختلفی وجود دارد که بستگی به حالتی دارد که حریف انجام می دهد.یک از کارهایی که حریف می تواند انجام دهد این است که دست بر سر ما گذارد و تا انجا که می تواند بدن خود را عقب دهد.

 

در این حالت ما باید 2 زانو بنشینیم یا مانند شکل یک پا را عقب دهیم و با استارتی که که میزنیم دوخم حریف را بگیریم و حریف را خاک کنیم.

 

نوشته شده در : یکشنبه 10 مهر 1390  توسط : s nagafi.    نظرات(2) .

کار روی دستها

به نظر من یکی از مهمترین تکنیک ها و حرکات در کشتی کار کردن بر روی دست ها و سرو گردن حریف میباشد که به دنبال آن:

1-گیج کردن وخسته کردن حریف

2- کنترل قدرت حریف و استفاده از قدرت او در زمان مناسب

3-جلوگیری از امتیاز گیری حریف و کسب امتیاز با استفاده از فنون  دیگر

 

برای اینکه این مهارت یعنی کار بر روی دست ها را به خوبی فراگیریم باید توجه کنیم که باید از تمام بدن یعنی دست ها و سر و پا ها و همانگی بین آن ها استفاده کنیم.برای این منظور باید در ابتدا حرکاتی جزئی که در زیر آمده است را بیاموزیم و با به پیوسته کردن آن بتوانیم امتیاز کسب کنیم و بعد از آن کشتی را کنترل کنیم.

الف:ضربه به سر :

توجه کنید که برای زیرگیری مستقیم  و از روبه رو نمی توان بدون هیچ حرکت و کششی از حریف زیر گرفت حال هر چه قدر سرعت زیر گیری ما بالا باشد  چرا که حریف آماده گی کامل و 100 درصد دارد  و به محض حرکت اضافی حریف عکس العمل مناسبی نشان می دهد.پس یکی از روش های زیر گیری از روبه رو و مستقیم ضربه  به سر حریف است .ضربه به سر نباید با مچ و حالت ضربه باشد بلکه باید به صورت کشش حریف  و با ساعد و در برخی موارد کف دست صورت پذیرد و به این صورت باشد که بعد از گذاشتن دست پشت سر حریف او ر ا با تمام قدرت به طرف پایین و تشک بکشیم و بعد از اینکه حریف سرش را بالا کشید زیرگیری کنیم.

ب:کشیدن دست ها:

کشیدن دست ها میتوان با یک دست یا دوست و از نقاط مختلف صورت پذیرد.دست هایمان را بر سر شانه حریف می گذاریم و او را به طرف خود یا هل می دهیم و یا می توان مچ  یا مچ های حریف  را در اختیار خود بگیریم یا وقتی حریف دست بر سر شانه های ما گداشته است با کف دست هایمان بازو های او را بگیریم و با یک جهش او را وادار به رها کردن کنیم.

ج:مچ گیریها:

می توان برای کسب امتیاز از گرفتن مچ حریف و بالازدن دست با استفاده از مچ گرفته شده استفاده کنیم و یا در زمانی که حریف مچ ما را گرفته است ما هم مچ او را بگیریم و تبدیل به یک دست دو دستها کنیم

د:ادامه دارد

 

نوشته شده در : شنبه 2 مهر 1390  توسط : s nagafi.    نظرات(0) .

دفاع در هنگام زیر گیری

توانایی دفاع در مقابل زیر گیری حریف و انجام عکس العمل خوب با وجود حمله حریف به نه تنها امتیازی از دست داده نمی شود بلکه باعث کسب امتیاز خواهد شد.مهمترین نکته در موقعی که حریف از ما زیر می گیرد این است که پا ی خود و یا پاهیمان را به عقب پرتاب کنیم قبل از این که بخواهیم فنون دیگری از جمله کنده را اجرا کنیم.

 آموزش

در حالی که دو کشتی گیر در مقابل در حالت سرشاخ قرار گرفته اند

الف:کشتی گیردوبنده قرمز اقدام به حمله می کند و نیم قدمی به جلو می گذارد

 

 

 

 

 

ب:کشتی گیر دوبنده آبی سر او را به طرف دشک می کشد و پای خود را به عقب می اندازد.توجه کنید که کشتی گیر آبی نمی گذارد حریف دستانش راقفل کند.

ج:در این لحظه آبی با نیم چرخی که می زند به طرف پشت حریف می رود و از او امتیاز می گیرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

نوشته شده در : چهارشنبه 8 دی 1389  توسط : s nagafi.    نظرات(3) .

فن پیچ پیچک

فن پیچ پیچک

یکی از فنون قابل توجه و عالی در حالت کمر تو کمر و دست زیر بقل فن پیچ پیچک است .این فن بیشتر در کشتی فرنگی اجرا می شود ولی می توان در کشتی آزاد در حالت کمر تو کمر به طور احسن  و بدون خطر و ریسک اجرا کرد.وقتی دو حریف در مقابل هم قرار گرفته اند و دست های هر دو کشتی گیر زیر بقل هم است هر دو کشتی گیر می توانند این فن را اجرا کنند این فن که بسیار شبیه فن کول انداز است با این تفاوت که اگر فن کول انداز را به طور کامل اجرا نکنی به خاک حریف می افتی و یک امتیاز از دست می دهی ولی فن پیچ پیچک در صورت کامل نشدن فن امتیازی از دست نمی دهی.

آموزش:

1-دو کشتی گیر راست گارد در روبه روی هم و به صورت دست زیر بقل قرار گیرند.

2-مجری فن دست راست خود را  به داخل بدن حریف پرتاب می کند .

3-پای گارد را به طرف چپ وبیرون از بدن قرار میدهیم و پای دیگر را نیز به کنار پای راست می گذاریم به طوری که پاها جفت باشند

4

 

نوشته شده در : شنبه 29 آبان 1389  توسط : s nagafi.    نظرات(3) .

فن بوسکش

Site Meter

این فن یکی از کاراترین فنون کشتی است که رسول خادم قهرمان جهان در سال های نه چندان دور این فن را به طور احسن اجرا می کرد.

آموزش:

هر دو حریف راست گارد در روبروی هم قرار گیرند مجری فن دست راستش را بر گردن حریف میگذارد و با دست چپ پای راست حریف را می گیرد(پایی که جلو است) و به طرف جلو (به صورت اهرمی) یا به پهلو فشار می آورد تا حریف تعادل خود را از دست دهد.

نکته 1 : برای گرفتن پا بهتر است کمی حریف را به طرف زمین بکشیم تا پای حریف به جلو آید و  فن را بهتر اجرا کنیم.

نکته 2 :این فن را می توان از طرف راست و چپ و یا بر راست گارد ها و یا چپ گارد ها اجرا کرد.

 

نوشته شده در : چهارشنبه 26 آبان 1389  توسط : s nagafi.    نظرات(1) .

بووایسار سایتیف

بوایسار سایتیف زاده ۱۵ مارس ۱۹۷۵ در خاساویورت، داغستان کشتی‌گیر چچنی و از پرافتخارترین کشتی‌گیران تاریخ کشتی آزاد جهان است.

سایتیف ۳ بار قهرمان المپیک، ۶ بار قهرمان جهان و ۶ بار قهرمان اروپا شده است و پس از قهرمانی در المپیک ۲۰۰۸ پکن با بوسیدن پرچم روسیه و تشک کشتی از دنیای ورزش قهرمانی خداحافظی کرد.

برادر او آدام سایتیف نیز ۳ بار عنوان قهرمانی جهان را به دست آورده است، او و برادرش سبک ویژه‌ای را وارد کشتی دنیا کردند که با استفاده همزمان از پا و دست در هنگام رقابت مشخص می‌شد.

تصویری از سایتیف

 

نوشته شده در : یکشنبه 23 آبان 1389  توسط : s nagafi.    نظرات(1) .

فن دست تو

یکی دیگر از فنونی که میتوان در حالت سر شاخ اجرا کرد فن دست تو است این فن هم در کشتی آزاد و هم در کشتی فرنگی قابل  اجرا است که با آن می توان امتیاز از حریف کسب کرد.

آموزش:

هر دو کشتی گیر گارد راست در روبروی هم قرار می گیرند مجری فن مچ دست راست حریف را با دست چپ خودش می گیرد  و با دست راست بازوی راست حریف را گرفته و به طرف جلو می کشد.با کشیدن حریف تعادل او به هم می خورد در این زمان در کشتی آزاد می توان زیر راست را از حریف گرفت و در کشتی فرنگی می توان دور کمر حریف را گرفت و اورا خاک کرد.

 

نوشته شده در : شنبه 3 مهر 1389  توسط : s nagafi.    نظرات(2) .

برهم زدن تعادل حریف

برای بر هم زدن تعادل حریف باید تلاش زیادی را انجام داد. برای این امر باید بر روی دست های حریف کار کنید و بر روی سر حریف ضربه بزنید و دست های او را بگیرید و در موقعیتی که تعادل حریف از دست رفته امتیاز دریافت کنید .

1-حرکت روبه جلو همراه با چرخش

یک دست را به پشت گردن حریف گذاشته و با  دست دیگر دست حریف را میگیریم سپس حریف را به طرف زمین می کشیم و در همان حالت چرخشی انجام می دهیم تا حریف تعادلش برهم خورد سپس میتوان از حریف زیرگیری کرد.

2-بر روی دست های حریف کار می کنیم در یک لحظه هر دو بازوی حریف ر امی گیریم و یک تقه به طرف پایین انجام می دهیم در این حالت حریف که یک تکانی می خورد گارد خود را به طرف بالا می برد در این لحظه که گارد حریف باز شد می توانیم زیر گیری کنیم

 

نوشته شده در : جمعه 12 شهریور 1389  توسط : s nagafi.    نظرات(1) .

خاطره ای از پر مدال ترین کشتی گیر تاریخ درباره جهان پهلوان تختی بزرگترین کشتی گیر تاریخ

الكساندر مدوید

 
پرافتخارترین كشتی گیر تاریخ ، سه بار در برابر تختی ایستاد . با او بارها درمورد برخورد هایش با جهان پهلوان و خاطراتی كه دارد به صحبت نشسته ایم . مدوید خود را بسیار نزدیك به تختی احساس می كند و از تمجید و تكریم او هیچگاه غافل نیست .
«
آشنایی با تختی برای من افتخار بزرگی به حساب می آید . تختی بسیار خوب و فنی كشتی می گرفت و من چیزهای زیادی از او آموختم ......
ما روی تشك دو حریف سخت كوش بودیم و در خارج از آن ، دو دوست جدا نشدنی ..... آشنایی ما از سال 1961 در جریان مسابقه های قهرمانی جهان در یوكوهاما (ژاپن) آغاز شد . در آن میدان بزرگ ، تختی برنده مدال طلای وزن هفتم شد و من در وزن هشتم مدال برنز گرفتم .
این نخستین حضور من در مسابقات جهانی بود. درهمین مسابقات بود كه تختی را شناختم و از نزدیك به قدرت و بزرگی اش پی بردم .... او همیشه مرا دوست میداشت . او ملت خودش را هم دوست داشت و فكر می كنم تختی اصولا برای ملتش زندگی می كرد ......

 

نوشته شده در : دوشنبه 8 شهریور 1389  توسط : s nagafi.    نظرات(0) .

سرزیربقل

فن سر زیر بقل یکی از فنونی است که هم در کشتی آزاد و هم در فرنگی قابل اجرا است.با حریف حالت سرشاخ شده(پای راست جلو). با دست چپ زیر دست راست حریف می زنیم تا دست حریف به بالا رود.سپس پای راست را یک نیم قدم به جلو می گذاریم.سر را زیر دست راست حریف می بریم و پای چپ را به اندازه ای جلو می گذاریم که از پا های حریف جلو تر باشد سپس با یک نیم چرخش به پشت حریف می رویم.

 

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1391برچسب:, در ساعت 16:59 | |

گزارش تصویری/ مسابقات قهرمانی کشتی نوجوانان جهان

 مسابقات قهرمانی کشتی نوجوانان جهان در سالن حیدر علی اف برگزار شد.

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1391برچسب:, در ساعت 16:54 | |




گاتسالوف دارنده 5طلای جهان و المپیک

پلنگ جویبار

 

سایتیف دارنده9طلا جهان والمپیک

تصاویر از بازی فینال حمید سوریان
 

 

gaz تصاویر / وقتی كشتی گیر ژاپنی گاز می گیرد!
23459 987 تصاویر / وقتی كشتی گیر ژاپنی گاز می گیرد!

 

 

http://www.pix2fun.net/wp-content/uploads/%D8%A7%D8%B3%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%84-%D9%BE%D9%88%D8%B1-11.jpg

iran

 

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1391برچسب:, در ساعت 16:39 | |
پاداشی ناچیز و تحقیرآمیز محمد بنا دیگر بر نمی‌‎گردد!

مربی تیم ملی خبر داد: محمد بنا دیگر بر نمی‌‎گردد!

 مربی تیم ملی کشتی فرنگی ضمن گلایه از پاداش‌های مربیان المپیکی گفت: تیم ایران در شرایطی با کسب سه مدال طلا موفق به قهرمانی در بازی‌های المپیک 2012 لندن شد که مربیانش روزی 27 هزار تومان حقوق می‌گرفتند!

جمشید خیرآبادی در گفتگو با مهر ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: پاداش‌های 20 سکه‌ای به مربیان تیم ملی کشتی فرنگی نوعی توهین و بی‌احترامی به ما بود که انگیزه و اشتیاق ادامه همکاری را در بین تمامی مربیان از بین برد.
 
این مربی سازنده کشتی فرنگی ایران ادامه داد: هیچکدام از مربیان تیم ملی کشتی فرنگی آدم‌های مادی نبودند، چراکه اگر به فکر پول و مادیات بودند با روزی 27 هزار تومان به صورت شبانه روزی در اردوهای تیم ملی کار نمی‌کردند و سختی و دوری از خانه و خانواده را به جان نمی‌خریدند. حقوق ماهیانه ما چیزی حدود 550 هزار تومان بود که به عنوان مثال من باید برای اقامت در تهران، ماهیانه یک میلیون تومان اجاره خانه می‌دادم!
 
وی افزود: محمد بنا بارها به ما تاکید می‌کرد در لیگ برتر مربیگری نکنیم و ما هم با دل و جان این حرف را قبول می‌کردیم. همین مسئله نشان می‌دهد که مربیان تیم ملی کشتی فرنگی مادی نیستند اما پاداش‌های 20 سکه‌ای کاری با ما کرد که سکوت را بشکنیم و از وضعیت موجود انتقاد کنیم. شاید باورتان نشود اما مبلغی که مربیان کشتی به زلزله‌زدگان آذربایجان اهدا کردند، بسیار بیشتر از پاداش‌های آقایان بود!
 
خیرآبادی به عدم تمایل خود به همکاری مجدد با تیم ملی کشتی فرنگی اشاره کرد و گفت: با این شرایط نه تنها من و دیگر مربیان تیم ملی، بلکه محمد بنا هم به همکاری مجدد با تیم ملی کشتی فرنگی فکر نخواهد کرد، چراکه آقایان هنوز یک ماه از المپیک لندن و موفقیت تاریخی آن نگذشته این چنین از ما تجلیل و تقدیر کردند.
 
مربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران در المپیک لندن در خاتمه یادآور شد: افشارزاده و علی آبادی بارها در لندن به ما گفتند به هیچوجه اجازه نخواهند داد از عرصه مربیگری تیم ملی دور شویم و ما را به هر قیمتی در کادر فنی نگه می‌دارند اما اتفاقات اخیر نشان داد که این بار هم همه چیز فراموش شد و کشتی فرنگی باید در انتظار اتفاقات تازه‌ای باشد.
 
تعدادی از مربیان تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی و همچنین برخی مربیان تیم ملی وزنه برداری پس از پایان مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران المپیک 2012 لندن به میزان پاداش‌های 20 سکه‌ای خود نسبت پاداش‌های 100 تا 200 سکه‌ای ورزشکاران اعتراض کرده و آن را توهینی به جامعه مربیان خواندند.

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1398برچسب:پاداشی ناچیز و تحقیرآمیز محمد بنا دیگر بر نمی‌‎گردد!, در ساعت 14:53 | |
مربیان کشتی و وزنه‌برداری در راه پیوستن به کشورهای رقیب!

پس از اهدای جوایز وزارت ورزش به مربیان المپیکی و نارضایتی مربیان تیم‌های ملی کشتی و وزنه برداری از پاداش‌های به زعم آنها سئوال برانگیز و توهین آمیز مسئولان، پرونده پیشنهادات کشورهای رقیب برای جذب این مربیان ناراضی نیز دوباره باز شد! 

به گزارش مهر، درست در روزهایی که تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی و همچنین وزنه برداران کشورمان مشغول مدال‌آوری در المپیک 2012 لندن و ارتقای جایگاه ورزش کشورمان در رنگینگ بین المللی بودند، بسیاری از کشورهای رقیب و صاحب نام این دو رشته بیکار نماندند و بارها به مربیان ما پیشنهاد همکاری دادند.

این پیشنهادات به انواع مختلف و با جدیت واسطه‌هایی داخلی و خارجی صورت می‌گرفت که مدام در محل برگزاری رقابت‌های کشتی و وزنه برداری حضور داشتند و مربیان ما را به ادامه فعالیت در کشورهای مورد نظرشان ترغیب می‌کردند.

جالب آنکه سهم کشتی فرنگی در این میان بیشتر از دیگر رشته‌ها بود و کشورهای مختلفی همچون آذربایجان و ترکیه بارها به صورت جداگانه از مربیان تیم ملی کشتی فرنگی ایران خواستند تا پس از پایان بازی‌های المپیک 2012 لندن به پیشنهادات وسوسه انگیز آنان نیز بیاندیشند!

هر چند در آن زمان عرق ملی و تعصب به برخی مسائل ورزشی، مانع از پاسخ مثبت مربیان ورزشی کشورمان به پیشنهادات چشمگیر کشورهای رقیب شد اما مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران المپیکی و متعاقب آن پاداش‌های ناچیز و تحقیرآمیز وزارت ورزش به مربیان باعث شد این پرونده دوباره باز شود و مربیان المپیکی کشورمان کم کم به فکر آینده کاری خود بیافتند!

جالب آنکه هیچکدام از مربیان ناراضی کشتی و وزنه برداری نیز پس از برخورد اخیر متولیان ورزش کشور و تخصیص پاداش‌های مذکور، مسئله پیشنهادات خارجی را تکذیب نمی‌کنند و برخی از آنان حتی از بررسی مجدد این پیشنهادات خبر می‌دهند.

تعدادی از مربیان تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی و همچنین برخی مربیان تیم ملی وزنه برداری پس از پایان مراسم تجلیل از قهرمانان و مدال‌آوران المپیک 2012 لندن به میزان پاداش‌های 20 سکه‌ای خود نسبت پاداش‌های 100 تا 200 سکه‌ای ورزشکاران اعتراض کرده و آن را توهینی به جامعه مربیان خواندند.

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1386برچسب:مربیان کشتی و وزنه‌برداری در راه پیوستن به کشورهای رقیب!, در ساعت 14:51 | |
آغاز مذاکرات برای فعاليت کشتی دختران در ايران

 

پس از ۲۵ سال؛ آغاز مذاکرات برای فعاليت کشتی دختران در ايران

مسابقه کشتی زنان در المپیک لندن بین قزاقستان و چین
 معاونت بانوان در وزارت ورزش و امور جوانان ايران، از انجام «کار کارشناسی» در خصوص کشتی زنان خبر داده است.

پس از سال ۱۹۸۷ و برگزاری اولين دوره از رقابت های کشتی دختران جهان به ميزبانی نروژ، اين نخستين بار است که يک مقام دولتی در ايران از انکار صريح و تخطئه کشتی زنان، خود داری کرده است.

پس از مسابقات جهانی ۱۹۸۶ بوداپست، فيلا رسماً از برگزاری مسابقات جهانی کشتی زنان در سال آينده خبر داد. نشريه کيهان ورزشی هم ضمن استفتا از چند مرجع تقليد، مطالب تندی عليه فيلا منتشر کرد. مصاحبه هايی با چند قهرمان بزرگ دنيای کشتی از کشورهای مختلف در مذمت کشتی زنان، در اين نشريه منتشر شد که ترديدهايی در صحت برخی از اين گفتگوها وجود داشت.

اگر کشتی زنان در دهه ۹۰ ميلادی يا پس از آن پايه گذاری می¬شد، شايد به خاطر تغيير نگاه ها به ورزش زنان در ايران، حالا دختران ايرانی در اين رشته ورزشی نيز فعاليت می کردند اما فضای دهه ۶۰ شمسی و درج مخالفت های صريح چهره های مذهبی در پرتيراژترين رسانه ورزشی وقت، باعث شد حتی درج نتايج مسابقات جهانی کشتی زنان نيز سالها جزو خطوط قرمز رسانه های ورزشی باشد.

شنا و ژيمناستيک دختران ايران نيز اگرچه تماس بين المللی ندارند، اما مسابقات داخلی شان برگزار می شود، دارای تشکيلات اداری هستند و "غير قانونی" محسوب نمی شوند.

جودو، تکواندو، کبدی، دوچرخه سواری، دو و ميدانی و حتی کشتی آليش بانوان ايران نيز فعاليت رسمی دارند و اغلب در ميادين بين المللی هم حاضر می شوند، اما کشتی زنان در ايران حتی در محيط های حفاظت شده ای که مردان راهی به آن ندارند، فعاليتی غير قانونی محسوب می شود و هيچ باشگاهی در ايران، فعاليتی در کشتی دختران ندارد.

اين در حالی است که دختران ايرانی مثل افسون روشن ضمير و ياسمين سپيدرودی در تيم های ملی کشتی آزاد دختران آمريکا و آلمان خوش درخشيده اند. در فيسبوک هم يک صفحه اختصاصی در حمايت از تاسيس کشتی بانوان در ايران فعاليت می کند که در طول برگزاری المپيک لندن، اخبار، تصاوير و نتايج دختران کشتی گير را پوشش می داد.

اکبرآبادی: با خطيب صحبت می کنم

حالا پس از المپيک لندن، مرضيه اکبرآبادی معاون امور بانوان در وزارت ورزش، به جای انکار فعاليت کشتی زنان، پاسخی متفاوت و اميدوار کننده برای هواداران ورزش بانوان دارد. او به خبرگزاری ايرنا گفته است: «بدون انجام کار کارشناسی، اظهار نظر صريح و شفاف امکان پذير نيست.»

اکبرآبادی همچنين آغاز بررسی حضور و فعاليت زنان ايرانی در رشته کشتی را مشروط به انجام مذاکره با حجت الله خطيب سرپرست فدراسيون کشتی و ساير  کارشناسان دانسته است.
رافائل مارتينتی رييس فدراسيون جهانی کشتی، در کنفرانس خبری خود که در حين برگزاری المپيک لندن برگزار شد، بار ديگر از مقامات فدراسيون کشتی ايران خواست که زمينه فعاليت دختران ايرانی در رشته کشتی را مهيا کند. مارتينتی همچنين تاکيد کرد که فيلا برای رعايت نکات مورد نظر جمهوری اسلامی ايران در نوع پوشش کشتی گيران نيز نهايت مساعدت را لحاظ خواهد کرد.

مارتينتی پيش از اين هم در سال ۲۰۰۶ اعلام کرده بود در صورتی که دختران ايرانی در رقابت های کشتی شرکت کنند، مخالفتی با دوبنده های مورد تاييد ايران نخواهد داشت. 
ايران تاکنون در ورزش بانوان موفق به کسب مدال المپيک نشده. مقام پنجم الهه احمدی در رقابت های تيراندازی المپيک لندن، بهترين عنوان بانوان ايرانی در تاريخ المپيک هاست.

تبعيض در توزيع امکانات ورزشی بين زنان و مردان، نابرابری در اعزام های بين المللی و محدوديت های ناشی از پوشش کامل، نمونه هايی از عوامل موثر در عدم کسب مدال توسط ورزشکاران زن ايرانی در رقابت های المپيک هستند.

در رقابت های کشتی دختران المپيک لندن، سه مدال طلا از چهار طلای توزيع شده را ژاپنی ها نصيب خود کردند؛ يک طلا هم در کشتی آزاد مردان گرفتند که جمعاً چهار طلا از مجموع هفت مدال طلای اين کشور در کل رشته های ورزشی بود.

آيا طلسم ناکامی ورزشکاران زن ايرانی در کسب مدال المپيک، در المپيک ۲۰۱۶ برزيل توسط بانوان کشتی گير، خواهد شکست؟ تحقق چنين حدس و گمانی در ابتدا منوط به موافقت مقامات ورزشی ايران با فعاليت دختران دوبنده پوش است.

با توجه به پيش بينی مسئولين ورزش ايران درباره رتبه ای بهتر در جدول رده بندی مدال های المپيک برزيل و تمايل آشکار آن ها برای کسب مدال های بيشتر، چنانچه از اظهارات خانم اکبرآبادی پيداست به نظر می رسد موانع ۲۵ ساله بر سر فعاليت دختران کشتی گير ايرانی، در حال فروپاشی است.

 

[+] نوشته شده توسط amir در شنبه 11 شهريور 1386برچسب:آغاز مذاکرات برای فعاليت کشتی دختران در ايران, در ساعت 13:47 | |
برنامه مسابقات قهرمانی کشور ورقابتهای بین المللی داخلی اعلام شد

 

به گزارش روابط عمومی هیئت کشتی و بنا به اعلام سایت فدراسیون کشتی ، برنامه نهایی مسابقات کشتی قهرمانی کشور و رقابتهای بین المللی داخلی به شرح ذیل اعلام شد

1-مسابقات کشتی فرنگی نونهالان قهرمانی کشور (2 لغایت 3 شهریورماه) .

2-مسابقات کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور (9 لغایت 10 شهریورماه ) .

3-مسابقات بین المللی کشتی آزاد روز جهانی کودک (21 لغایت 22 آذر ماه).

4-مسابقات بین المللی کشتی فرنگی روز جهانی کودک (23 لغایت 24 آذرماه).

5-مسابقات بین المللی کشتی آزاد جام بین المللی شاهد (28 لغایت 29 آذرماه) .

6-مسابقات بین المللی کشتی فرنگی بین المللی شاهد (30 آذر لغایت یکم دی ماه) .

7-مسابقات کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی کشور (28 لغایت 29 دی ماه).

8-مسابقات کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی کشور (5 لغایت 6 بهمن ماه) .

9-مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشور (12 لغایت 13 بهمن ماه).

10-مسابقات بین المللی کشتی فرنگی یادگار امام (ره) (19 لغایت 20 بهمن ماه).

11-مسابقات کشتی آزاد جوانان قهرمانی کشور  (26 لغایت 27 بهمن ماه).

12-مسابقات جام جهانی کشتی فرنگی (یکم تا 2 اسفندماه).

13-مسابقات جام جهانی کشتی آزاد (3 تا 4 اسفندماه).

14-مسابقات کشتی فرنگی بزرگسالان قهرمانی کشور (19 لغایت 20 اسفندماه).

15-مسابقات کشتی آزاد بزرگسالان قهرمانی کشور (26 لغایت 27 اسفندماه).

16-مسابقات کشتی آزاد بین المللی جام جهان پهلوان تختی (19 لغایت 20 اردیبهشت ماه 1392) .

 

 

[+] نوشته شده توسط amir در جمعه 10 شهريور 1386برچسب:برنامه مسابقات قهرمانی کشور ورقابتهای بین المللی داخلی اعلام شد, در ساعت 21:48 | |
رمز موفقیت محمد بنا در گفتگو با اهالی کشتی

رمز موفقیت محمد بنا در گفتگو با اهالی کشتی
 
 
رمز موفقیت محمد بنا در گفتگو با اهالی کشتی  
 
 
 
 
   
 
 
    سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران با عملکردی که در سی امین دوره بازی های المپیک داشت و تیمش سه مدال طلا را به ایرانی ها تقدیم کرد، حالا به مرد ماندگار ورزش ایران تبدیل شده است. اما به راستی رمز موفقیت محمد بنا چیست؟
   
   
 
 
     

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی ایران با عملکردی که در سی امین دوره بازی های المپیک داشت و تیمش سه مدال طلا را به ایرانی ها تقدیم کرد، حالا به مرد ماندگار ورزش ایران تبدیل شده است. اما به راستی رمز موفقیت محمد بنا چیست؟

 

به گزارش خبرنگار مهر، محمد بنا کارنامه چندان درخشان و پرمدالی در زمان ملی پوش بودن خود ندارد و هر آنچه که او را بیش از هر چیز بر سر زبان ها انداخت، توانمندی ذاتی و کاریزمای مربیگری او بود. همان چیزی که بسیاری از مربیان کنونی کشتی ما فاقد آن هستند و هیچگاه نمی توانند سیر صعودی موفقیت های خود را همانند محمد بنا طی کنند.

 

بنا چگونه آمد؟

محمد بنا در زمان ریاست محمدرضا طالقانی در فدراسیون کشتی و قبل از رقابت های جهانی سال ۲۰۰۳ رسما وارد عرصه مربیگری شد و کار خود را از رده جوانان آغاز کرد. او در همین رده توانست تحول چشمگیری در کشتی فرنگی بوجود آورد و به عنوان یک مربی سنت شکن و نوآور عمل کند.

 

مثلا او هیچگاه به رقابت های انتخابی صرف اعتقاد نداشت و می گفت بهترین نفرات من برای افتخارآفرینی در کشاکش تمرینات اردوهای آماده سازی پیدا می شوند نه رقابت های انتخابی و حذفی! البته با وجود تمام انتقاداتی که از او می شد، توانست حرف خود را در عمل نیز به کرسی بنشاند و در نهایت با معرفی چندین قهرمان جوان در میادین آسیایی و جهانی ادعای خود را اثبات کند.

 

این مربی سنت شکن با موفقیت های چشمگیرش به سرعت جای خود را در تیم ملی بزرگسالان پیدا کرد و توانست در کنار برخی از ستاره های تیمش که اتفاقا بدون حضور در رقابت های انتخابی در ترکیب تیم ملی قرار گرفته بودند در چندین دوره رقابت های جهانی بدرخشد.

 

یزدانی خرم او را برکنار کرد!

به هر حال سال های موفقیت نسبی محمد بنا تا اوایل سال ۲۰۰۷ و پیش از بازی های المپیک ۲۰۰۸ پکن ادامه داشت تا اینکه محمدرضا یزدانی خرم، رئیس وقت فدراسیون کشتی طبق گفته برخی مشاوران خود تصمیم بر کنار گذاشتن محمد بنا گرفت! تصمیمی غلط که نخستین ضربه مهلک آن با ناکامی در المپیک ۲۰۰۸ پکن به پیکره کشتی فرنگی ایران وارد آمد و یکی از بدترین نتایج تاریخ کشتی ایران را رقم زد.

 

سیاه ترین روزهای زندگی بنا

محمد بنا خود در این مورد می گوید: فقط ۱۸ ماه از عرصه کشتی دور بودم اما آن روزها جزو سیاه ترین و تلخ ترین روزهای زندگی من بود. سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ به دلیل برخی اختلاف نظرات با متولیان فدراسیون از عرصه اجرایی کشتی دور ماندم ولی باز هم دورادور حرص و جوش کشتی را می خوردم و با غم و شادی آن همراه بودم. روزهای واقعا تلخی بود؛ روزهایی که اگر "رشید محمدزاده" سرمربی تیم نوجوانان به دادم نرسیده بود، هیچ معلوم نبود اکنون کجای کشتی ایران بودم و چه کار می کردم!

 

آغاز روزهای ماندگاری

بعد از ناکامی کشتی ایران در المپیک ۲۰۰۸ پکن و افزایش حجم انتقادات از عملکرد فدراسیون کشتی، یزدانی خرم هم ترجیح داد بر خلاف مشورت های غلطی که به او داده شده بود، دوباره از محمد بنا دعوت به کار کند. حضور دوباره این مربی خارق العاده نیز مجددا با کسب موفقیت های بزرگی در رقابت های جهانی ۲۰۰۹ هرنینگ دانمارک، ۲۰۱۰ مسکو و ۲۰۱۱ استانبول همراه شد و با بزرگ ترین موفقیت کشتی فرنگی ایران در المپیک ۲۰۱۲ لندن به اوج خود رسید.

 

همین فراز و نشیب ها بود که توانست نام محمد بنا و کشتی فرنگی ایران را در طلایی ترین بخش تاریخ ورزشی کشورمان هک کرده و او را به عنوان معمار کشتی ایران به جهانیان معرفی کند. اما به راستی رمز موفقیت محمد بنا و به بار نشستن تئوری های گاها عجیب و غریب او چیست؟

 

آیا او حمایت و امکانات بیشتری نسبت به دیگر مربیان کنونی کشورمان در اختیار داشته و یا استقلال کاری و سنت شکنی دلیل توفیق این مربی شده؟ گروه ورزشی خبرگزاری مهر برای رسیدن به پاسخ این پرسش ها با برخی اهالی کشتی گفتگو کرده است.

 

برزگر: بنا از همه چیز خود گذشت

منصور برزگر، مرد سرد و گرم چشیده کشتی ایران که سال ها در کسوت سرمربی، چندین میدان جهانی و المپیک را تجربه کرده، معتقد است بزرگترین رمز موفقیت محمد بنا، پای کار بودن این مربی است: محمد بنا هفت سال بطور مستمر با حضور در خانه کشتی بر تمرینات تیم های جوانان و بزرگسالان نظارت داشت و به قول معروف همواره پای کار بود. او در این سال ها بر خلاف بسیاری از مربیان دیگر از همه چیز خود گذشت و زحمات زیادی کشید تا به این موفقیت ها برسد.

 

برزگر در پاسخ به این سئوال که "آیا می توان محمد بنا را یک مربی سنت شکن و استقلال طلب خواند؟"، گفت: عدم برگزاری رقابت های انتخابی و انتصاب ملی پوشان از سوی محمد بنا، اتفاقی بود که در عین حاشیه سازی و خطرناک بودن، به خوبی جواب داد و به بار نشست.

 

وی ادامه داد: البته من این اقدام او را تایید نمی کنم، چرا که فرصت قهرمانی باید بطور آزادانه در اختیار تمامی مدعیان باشد و همواره فکر ساختن و پرداختن نفرات بعدی تیم ملی را نیز کرد ولی محمد بنا این کار را به خوبی انجام داد و در نهایت نیز به نتیجه ای که می خواست رسید.

 

برزگر خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان منکر زحمات بی شائبه و شبانه روزی او نیستم اما تنها انتقاد من به کار این مربی بزرگ و موفق، همین عدم برگزاری رقابت های انتخابی است. ما باید از روس ها و آمریکایی ها بیاموزیم که بهترین نفرات خود را نیز به میدان انتخابی می فرستند تا شانس و فرصت خودنمایی برای همگان میسر شود.

 

محمد بنا از امروز دشمنان جدیدی دارد!

سرمربی پیشین تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در اظهارات خود به نکته جالبی اشاره کرد که به نوعی طعم هشدار را برای محمد بنا داشت: زمانی که تیم ملی با هدایت من به المپیک آتلانتا رفت، در نهایت به یک مدال طلا بسنده کرد و در عین شایستگی که می توانستیم دو یا سه مدال طلا کسب کنیم با نتیجه ای نه چندان دلچسب به ایران بازگشتیم.

 

وی ادامه داد: دلیل آن هم مسائل حاشیه ای و مخربی بود که به نوعی تمام برنامه ریزی های ما را به هم زد. خوشبختانه کشتی فرنگی طبق دلایلی از جمله عدم حضور قهرمانان طلایی متعدد، همواره از این حاشیه ها دور بود و محمد بنا توانست در فضایی آرام تر برنامه های خود را اجرا کند اما از این پس با قهرمانان متعددی روبه روست که می توانند در برخی اوقات اتفاقات ناخواسته ای را رقم بزنند!

 

برزگر ادامه داد: تجربه ثابت کرده اردوهای پرستاره که قهرمانان زیادی را در خود جای داده است، بیشتر در معرض وقوع مسائل حاشیه ای هستند. همان حاشیه هایی که کشتی آزاد سال ها از آن ضربه خورد و بارها در عین توانمندی و شایستگی با ناکامی مواجه شد.

 

ای پیشکسوت کشتی افزود: البته محمد بنا در کنار این مسائل باید مراقب برخی مدعیان جدید و قدیمی هدایت تیم ملی کشتی فرنگی نیز باشد، چرا که همواره بعد از موفقیت های جهانی و المپیک، مدعیان تازه ای پیدا می شوند که سعی دارند به نوعی خود را وارد سیستم و برنامه های تیم ملی کنند!

 

به گفته منصور برزگر مزرعه ای که تاکنون بار چندانی نداشته از خطر آفت در امان است اما آفت زمانی به مزرعه یورش می برد که بار و محصول خوبی بدست آورده و همگان در سایه آن نعمات نشسته اند!

 

مثلث موفقیت بنا

حسن رنگرز، ملی پوش طلایی سال های پیش کشتی فرنگی و نایب رئیس کنونی فدراسیون نیز به عنوان یک صاحب نظر، نوع دیگری به این موضوع نگاه کرده و دلایل موفقیت های محمد بنا را به یک "مثلث موفقیت" تشبیه می کند: نخستین رمز موفقیت محمد بنا حضور همیشگی در کنار کشتی و کشتی گیرانش می دانم که به نوعی فعالیت توام با عشق و علاقه تبدیل شده بود.

 

وی ادامه داد: او سال ها خود را وقف کشتی کرد و طی مدت طولانی هم که در این عرصه بود توانست شناخت خوبی از داشته هایش پیدا کند. دومین دلیل موفقیت او نیز زمان گذاشتن برای رسیدن به آنچه که می خواست بود که در نهایت به نوعی رابطه نزدیک و زنجیره وار با شاگردان و اعضای کادر فنی اش انجامید.

 

عضو پیشین تیم ملی کشتی ایران خاطرنشان کرد: او توانست در این فرایند به یک ارتباط روحی و عاطفی سازنده با اعضای تیمش دست یابد که این ارتباط می توانست هر مشکلی را از پیش روی کشتی فرنگی بردارد.

 

وی افزود: سومین دلیل موفقیت محمد بنا را نیز می توان امنیت شغلی و همچنین حمایت رسانه ها و متولیان ورزش و فدراسیون کشتی از او دانست که در نهایت باعث شد محمد بنا برای مدت زیادی به دور از مسائل حاشیه ای در راس امور تیم ملی بماند و با اقتدار و هماهنگی به کار خود ادامه دهد.

 

رنگرز در خاتمه اظهاراتش به یک جمع بندی مختصر پرداخت و گفت: این سه دلیل همان سه ضلع "مثلث موفقیت" محمد بنا به حساب می آید که در راس آن موفقیت های قبلی و اخیر او قرار گرفته است. مطمئنا او با ایجاد هماهنگی بین این سه ضلع توانست به نتایج تاریخی ارزشمندی در ورزش ایران دست یابد و جاودانه شود.

 

او ماه ها حبس بود!

در خصوص دلایل موفقیت محمد بنا و رمز کامیابی این مربی حرفه ای اظهارات متعددی مطرح شده که در نوع خود جالب و شنیدنی است اما رحیم علی آبادی به عنوان آخرین مدال آور المپیک قبل از درخشش شاگردان محمدبنا در المپیک ۲۰۱۲ لندن به نکات جالبی در این ربطه اشاره می کند: محمد بنا ماه ها با حبس کردن خود در اتاقش در خانه کشتی که بی شباهت به یک سلول انفرادی نبود از همه چیز گذشت و خود را وقف کشتی کرد.

 

وی ادامه داد: مطمئنا جسارت در کار و همچنین چشم پوشی از همه چیز حتی زندگی خانوادگی، کار هر کسی نیست، اما محمد بنا توانست با انجام این کار به موفقیت های بزرگ و تاریخی دست یابد. البته نباید از همراهی و زحمات مربیان و همکاران محمد بنا نیز به سادگی گذشت، چرا که در طول این سال ها بسیاری از مربیان سازنده و حتی اعضای متغیر کادر فنی نیز کمک شایانی به محمد بنا کردند تا او امروز در المپیک ۲۰۱۲ لندن به درخشش مردانش افتخار کند.

 

با توجه به گفته های علی آبادی می توان از خود گذشتگی محمد بنا و چشم پوشی او از برخی جنبه های مادی موجود در کشتی را به عدم حضورش در رقابت های لیگ برتر نیز تعمیم داد. محمد بنا در هیچکدام از دوره های لیگ برتر کشتی فرنگی مسئولیت تیم خاصی را قبول نکرد و در شرایطی که پیشنهادات مالی بسیار چشمگیری به او می شد از حضور به عنوان مربی یا مسئول فنی یک تیم خاص اجتناب می کرد.

 

او بر این باور بود که تمام فرنگی کاران حاضر در لیگ، نفرات تیم او هستند و وی می تواند با حضور در سالن مسابقات، نکات فنی و تاکتیکی را به اعضای تمامی تیم ها متذکر شود! این در حالی است که این تصمیم سازنده محمد بنا هیچگاه از سوی دیگر مربیان ملی به ویژه کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد رعایت نشد و بارها شاهد آن بودیم که حضور مربیان تیم ملی کشتی آزاد در لیگ برتر و تیمداری آنان به چه حاشیه ها و اتفاقاتی دامن زد.

 

ستاره های زیادی فراموش شدند

علی آبادی که موفقیت اخیر شاگردان محمد بنا به طلسم ۴۰ سال ناکامی کشتی فرنگی بعد از نایب قهرمانی او در المپیک ۱۹۷۲ مونیخ نیز پایان داد از برخی اقدامات محمد بنا نیز انتقاد کرد و گفت: اقدامات سازنده و قابل توجه محمد بنا بر هیچکس پوشیده نیست اما او در این راه پر فراز و نشیب، چیزهای زیادی نیز از دست داد. منظورم فراموش شدن قهرمانان متعددی نظیر داود عابدین زاده، بنی تمیم و حتی زیدوندهاست که تبعات عدم برگزاری رقابت های انتخابی باعث شد آنها هم انگیزه خود را از دست بدهند و کم کم فراموش شوند.

 

وی افزود: هر چند محمد بنا توانست ادعای انتصاب ملی پوشان را به بهترین شکل ممکن اثبات کند و با نفرات گزینشی خود به موفقیت های جهانی و المپیک دست یابد اما ای کاش در کنار این تصمیم به برخی مدعیان دیگر هم میدان می داد تا اینگونه صحنه را ترک نمی کردند.

 

افتخاراتم را مدیون بنا هستم

به جرات می توان نام حمید سوریان، ستاره جاودانه کشتی فرنگی ایران و دارنده شش مدال طلای جهان و المپیک را گره خوردن با نام محمد بنا دانست، چرا که همواره بعد از یادآوری افتخارات این جوان بااخلاق کشتی فرنگی، ناخودآگاه یاد زحمات و خون دل خوردن های محمد بنا نیز می افتیم.

 

سوریان همواره سرتعظیم بر نخستین مربی خود یعنی "عبداله زارع" فرود آورده و از او به عنوان مربی سازنده اش یاد می کند اما هیچگاه زحمات محمد بنا را نیز در بارور شدن و قهرمانی اش فراموش نمی کند: محمد بنا نه تنها زحمات زیادی در کشتی برای من کشید، بلکه معلم اخلاق خوبی برای من و تمام اعضای تیم بوده و هست. این مسئله واقعا قابل توجه و اهمیت است و من و دیگر ملی پوشان نیز باید همیشه قدردان زحمات وی باید باشیم.

 

حمید سوریان در ادامه گفتگویش با خبرنگار مهر گفت: بنا به معنای واقعی یک معلم اخلاق است. او برای من فقط یک مربی نیست، چرا که تجربیات مهمی را در اختیار من قرار داد که هر کدام ارزش و جایگاه به خصوصی در زندگی شخصی و دوران قهرمانی من داشت.

 

ستاره بی بدیل کشتی فرنگی کشورمان در پاسخ به این سئوال که "محمد بنا چقدر در موفقیت های تیم ملی و به ویژه او نقش داشته است؟"، نیز گفت: بی شک وجود شخصی مثل محمد بنا در کنارم خیلی به من کمک کرد تا به این جایگاه برسم. او خیلی بر گردن من حق دارد و من نیز همیشه خودم را مدیون او می دانم. روحیه ای که او به من داد، مرا به این باور رساند که برای قهرمانی و اول شدن چیزی کم ندارم.

 

وی افزود: محمدبنا نه تنها یک مربی خوب در عرصه قهرمانی من به حساب می آید، بلکه مثل پدرم به او احترام می گذارم و همواره به گفته هایش عمل می کنم. البته این موضوع فقط در مورد من صدق نمی کرد، چرا که او برای همه بچه های تیم ملی نیز اینگونه بود.

 

دوباره احیا شدم

سوریان به نقش غیرقابل باور محمد بنا در دوران افت و خیز او بعد از المپیک ۲۰۰۸ پکن و مواجهه با آن ناکامی فراموش نشدنی هم اشاره کرد و گفت: هیچگاه فراموش نمی کنم که بعد از اتفاقات المیپک ۲۰۰۸ پکن تصمیم گرفتم کشتی را کنار بگذارم اما بنا به خوبی کمکم کرد و مرا دوباره به دنیای قهرمانی کشتی برگرداند.

 

سوریان ادامه داد: آن زمان من واقعا ناامید و مایوس بودم و دیگر قصد نداشتم روی تشک بیایم اما محمد بنا مدام به خانه ما می آمد و در نهایت با صحبت های پدرانه اش مرا قانع کرد تا بمانم و دوباره شروع کنم. البته او بعد از بازگشت هم برای من زحمات بسیاری کشید که نتیجه آن زحمات نیز کسب سه مدال طلای در رقابت های جهانی ۲۰۰۹ دانمارک، ۲۰۱۰ مسکو و ۲۰۱۱ استانبول بود. البته این پایان زحمات محمد بنا نبود و من موفق شدم در بازی های المپیک ۲۰۱۲ لندن هم با کسب یک مدال طلای ارزشمند به آنچه که آرزویش را داشتم برسم.

 

شاید بتوان با توجه به اظهارات فوق به گوشه ای از دلایل موفقیت آقای خاص کشتی ایران اشاره کرد اما آنچه مسلم است او توانست به چنان افتخاری نایل آید که تاریخ ورزش ایران تاکنون به خود ندیده بود. افتخاری بزرگ که باعث شد بسیاری از رشته های مختلف ورزشی نیز بعد از بازی های المپیک ۲۰۱۲ لندن، آرزوی داشتن یک محمد بنای دیگر در راس امور خود را کنند و همیشه افسوس نداشتنش را بخورند!

 

در خاتمه این گزارش خالی از لطف نیست به گفته خود محمد بنا اشاره کنیم که شاید رمز اصلی موفقیت او نیز در همین جملات پنهان شده باشد: " دوست دارم رابطه پدر و فرزندی بین من و کشتی گیرانم وجود داشته باشد. وقتی یک کشتی گیر با چشم پدر به من نگاه کند، پذیرش یکسری شرایط و سختی ها نیز برای او قابل قبول تر است."

[+] نوشته شده توسط amir در جمعه 10 شهريور 1386برچسب:رمز موفقیت محمد بنا در گفتگو با اهالی کشتی, در ساعت 15:28 | |
صادق گودرزی: بهترین افتخارمان این است که همین راه را ادامه بدهیم

صادق گودرزی: بهترین افتخارمان این است که همین راه را ادامه بدهیم

 

 

صادق گودرزی کشتی گیر وزن 74 کیلوگرم کشورمان و برنده مدال نقره این وزن در المپیک لندن، اعلام کرد که همچنان قصد دارد با دو بنده تیم ملی کشتی آزاد در میادین بین المللی برای جمهوری اسلامی ایران افتخار آفرینی کند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی صادق گودرزی، در مورد سخنان دیروز خود درباره کناره گیری از تیم ملی کشتی، گفت: آنچه که دیروز در این باره گفتم در واکنش به عدم


رسیدگی به مسائل و مشکلات ما بود.

 

وی توضیح داد: واقعیت این است که به اندازه زحماتی که کشتی گیران می کشند به آنان رسیدگی نمی شود و توقعات زیادی از کشتی گیران از جمله در زمینه کسب مدال طلا وجود دارد ولی به اندازه این توقعات به مسائل آنان توجه نمی شود.

 

دارنده مدال نقره المپیک اظهارداشت:  قطعا ما که تمام زندگی مان را برای کشتی گذاشته ایم، بهترین افتخارمان این است که همین راه را ادامه بدهیم.

 

دارنده دو مدال نقره جهان در خصوص اختصاص 150 سکه طلا به برندگان مدال نقره المپیک گفت: همانگونه که می دانید با پول این سکه ها حتی در شهرستان هم نمی توان خانه خرید در حالی که بیشتر قهرمانان ما به خاطر وجود امکانات بهتر ورزشی و تمرینی مجبورند در تهران زندگی کنند. بنابراین باید این ورزشکاران حداقل امکانات لازم را برای زندگی حرفه ای خود داشته باشند.

 

ملی پوش وزن 74 کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان افزود: من همه تلاشم را در بازیهای المپیک انجام دادم تا با گرفتن مدال طلا برای کشورم افتخار آفرینی کنم ولی در نهایت توانستم به مدال نقره برسم.

 

دارنده مدال برنز جهان اظهارداشت: من در حال حاضر 24 سال سن دارم و هنوز زمان برای پیشرفت و ادامه کشتی دارم و امیدوارم در عرصه های بعدی بتوانم مدال طلا بگیرم.

 

گودرزی افزود: چهار سال است که تمام وقتم را به کشتی اختصاص داده ام و از درس و زندگی افتاده ام. گلایه ما بیشتر از منظر جبران این مسائل و رسیدگی بیشتر به وضعیت ورزشکاران است.'مسئولان خودشان اطلاع دارند که ما برای کسب افتخار در میادین بین المللی و بویژه المپیک چه سختی هایی را متحمل شده ایم.

 

این کشتی گیر ملی پوش کشورمان در ادامه این مصاحبه در پاسخ به سوالی در مورد کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد گفت: به نظر من رسول خادم بزرگترین، لایق ترین و بااخلاق ترین کشتی گیر دنیا است و از اینکه وی سرمربیگری تیم ملی کشتی آزاد را پذیرفته است، بسیار خوشحالیم و افتخار می کنیم که زیر نظر وی کار کنیم. من خودم شخصا جزو شاگردان کوچک آقای خادم هستم و به این موضوع هم افتخار می کنم.

[+] نوشته شده توسط amir در پنج شنبه 9 شهريور 1391برچسب:صادق گودرزی: بهترین افتخارمان این است که همین راه را ادامه بدهیم, در ساعت 16:53 | |
قاسمی: توان شکست دادن تایمازوف را داشتم

 

قاسمی: توان شکست دادن تایمازوف را داشتم

تهران - نفر سوم مسابقات کشتی آزاد المپیک لندن، گفت: توان پیروزی در دیدار مقابل تایمازوف را داشتم اما بدشانسی مانع از رسیدن به این مهم شد.

ˈ کمیل قاسمی ˈ بامداد سه شنبه پس از بازگشت از مسابقات المپیک 2012 لندن به ایرنا، گفت: المپیک میدان بسیار سختی بود اما با لطف خدا توانستم مدال برنز را بدست بیاورم.

وی ادامه داد: کشتی سنگین وزن بسیار دشوار است و همانطور که دیدید بهترین نفرات دنیا در وزن من حضور داشتند واکثر آنها کشتی گرفتم

نفر سوم مسابقات کشتی آزاد المپیک لندن در خصوص دیدارش با تایمازوف، گفت: آرتو تایمازوف کشتی گیر بی نظیری است که این بار نیز قهرمان المپیک شد و نیازی به تعریف من ندارد و کشتی گرفتن با او بسیار دشوار است.

وی تصریح کرد: فکر می کنم در این دیدار بسیار خوب کشتی گرفتم و اگر در کلینچ خوش شانس بودم می توانستم او را هم از پیش رو بردارم که شانس با من یار نبود.

وی اظهار داشت: شانس صعود به فینال را داشتم و افسوس که در دیدار مقابل تایمازوف تا این حد بدشانس بودم اما این هم قسمتی از ورزش است.

قاسمی در پایان خاطرنشان کرد: باید از رسول خادم تشکر کنم که تمام تلاش خود را برای ما کرد و تیمی آماده را راهی مسابقات المپیک 2012 لندن کرد.

 

[+] نوشته شده توسط amir در چهار شنبه 1 شهريور 1386برچسب:قاسمی: توان شکست دادن تایمازوف را داشتم, در ساعت 14:28 | |

                                       
                                    
رضا یزدانی 
اطلاعات شخصی
نام کامل رضا محمد علی یزدانی[۱]
لقب(ها) پلنگ جویبار
ملیت Flag of Iran.svg ایران
قومیت مازندرانی
زادهٔ ۳ شهریور ۱۳۶۳ (۲۷ سال)[۱]
جویبار، مازندران، ایران
محل اقامت جویبار، مازندران، ایران
حرفه ورزشکار[۱]
سال‌های فعالیت از یازده سالگی تاکنون[۱]
قد ۱٫۸۲سانتی‌متر[۱]
وزن ۹۶ کیلوگرم (۲۱۲ پوند)[۱]
ورزشی
کشور Flag of Iran.svg ایران
ورزش کشتی آزاد
رویداد(ها) ۹۶ کیلوگرم
باشگاه خونه به خونه بابل[۱]
مربی [۱]
دستاوردها و عنوان‌ها
فینال‌های جهانی استامبول۲۰۱۱

رضا یزدانی ملقب به پلنگ جویبار[۲][۱] (زاده ۳ شهریور ۱۳۶۳ در جویبار، استان مازندران) کشتی‌گیر ایرانی است.[۳] یزدانی در مسابقات جهانی کشتی ۲۰۱۱ در وزن ۹۶ کیلوگرم توانست مدال طلا را کسب کند.[۴]

محتویات

ورود به کشتی

وی به خاطر علاقه زیاد پدرش به کشتی، این ورزش را انتخاب نمود و از سال ۱۳۷۵، وقتی که یازده ساله بود[۱] شروع به کار کرد. اولین مربی وی، محمود اسماعیل‌پور بوده‌است. وی هچنین در سال ۱۳۸۳ به عضویت تیم ملی کشتی درآمد.[۵]

مسابقات

یزدانی در وزن ۸۴ کیلوگرم کشتی آزاد در مسابقات المپیک پکن شرکت کرد.[۶][۷] وی در مسابقات سال۲۰۰۶ گوانگ‌ژو چین به مقام سومی جهان رسید. همچنین در مسابقات سال ۲۰۰۷ باکو آذربایجان نیز برنز گرفت.[۸]

یزدانی در مسابقات کشتی قهرمانی آسیا در سال ۲۰۱۰ با پیروزی بر کشتی‌گیر قزاقستانی مدال طلای آسیا را کسب نمود.[۹] در مسابقات المپیک ۲۰۱۲ لندن با وجود مصدومیت تا مرحله نیمه نهایی پیش رفت. در مرحله نیمه نهایی با این‌که کادر فنی تیم ملی به دلیل احساس ناراحتی در ناحیه پا از او خواستند انصراف دهد، به کشتی ادامه داد. اما در اواخر وقت اول با تشدید مصدومیت از ادامه مسابقه باز ماند. یزدانی در پی مصدومیت، قادر به راه رفتن نبود و با صندلی چرخدار سالن را ترک کرد.[۱۰]

حاشیه‌ها

پیش از آغاز مسابقات جهانی مسکو فدراسیون کشتی نام رضا یزدانی را به دلیل مصدومیت از فهرست تیم ملی کشتی آزاد خط زد. یزدانی در مصاحبه‌ای دلیل خط خوردنش را مصدومیت ندانست و اشاره به دلایل انضباطی از جانب فدراسیون نمود. او همچنین دلیل دیگر خط خوردنش را حضور نیافتنش در تئاتر دانست.[۱۱][۱۲]

پس از آن رضا یزدانی برای بازگشت به تیم ملی کشتی آزاد از اسفندیار رحیم‌مشائی درخواست کمک نمود.[۱۲]

[+] نوشته شده توسط amir در سه شنبه 31 مرداد 1391برچسب:, در ساعت 14:13 | |
صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.با آرزویه پیشرفت بیشتر کشتی خودم و کشورم
آرشيو
اسفند 1391
شهريور 1391
مرداد 1391
آمار
روز بخير كاربر مهمان!
آمار بازديدها:
افراد آنلاين:
تعداد بازديدها:

مدير سایت :
amir
لينكستان
آبی استقلالی3
بروز تربن اخبار،عکسها و کلیپهای فوتبال جهان
ماشین های جذاب
بزرگ ترین سایت دانلود
ميــــــــــگ
وبلاگ تحلیلی و خبری موسیقی
شعر و ترانه و تكست
چو ایران نباشد تن من مباد
☼ رنگین کمان آرزوها ☼
ردیاب ماشین
جلوپنجره اریو
اریو زوتی z300
جلو پنجره ایکس 60

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان اخبار به روز کشتی و آدرس koshti1.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

وبلاگ دهی LoxBlog.Com


لينكدوني

عررررروسی
حمل و ترخیص خرده بار از چین
حمل و ترخیص چین
جلو پنجره اسپرت
سفارش آنلاین قلیون

آرشيو پيوندهاي روزانه


CopyRight| 2009 , koshti1.LoxBlog.com , All Rights Reserved
Powered By Blogfa | Template By: LoxBlog.Com